Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvė Marija Lama Paryžiaus mados savaitėje linksminosi su Rita Ora ir Pamela Anderson

Nuo Paryžiaus mados savaitės jau praėjo šiek tiek daugiau nei mėnuo, tačiau įspūdžiai jos dalyvių atmintyje dar neblėsta, o pristatytų kolekcijų atspindžius po truputėlį jau galima atrasti parduotuvių lentynose. Nors šiais metais lietingas oras mados savaitės metu nelepino, į Paryžių kaip ir kasmet suvažiavo gausus būrys mados mylėtojų iš viso pasaulio.
Rita Ora ir Marija Lama
Rita Ora ir Marija Lama / Asmeninio albumo nuotr.

Čia buvo galima sutikti „Vouge“ redaktores Anna Wintour, Suzy Meknes, Anna De la Russo, Grace Coddington, gausybę fotografų – tarp jų ir tokių įžymybių, kaip Mario Testino, visame pasaulyje garsius modelius – Naomi Campbell, Kendall Jenner, Gigi bei Bella Hadid bei kitus, ir žinoma, daugybę kitų pasaulinių bei Prancūzijos žvaigždžių.

Kaip ir kasmet, tarp neabejingų Prancūzijos madai atsidūrė ir „Lama Model Management“ modelių agentūros vadovė Marija Lama, kuri tik dabar rado laiko šiek tiek atsikvėpti nuo darbų ir pasidalinti įspūdžiais.

Marija Paryžiuje lankėsi Vivienne Westwood, Johnas Galliano, Louis Vuitton, Valentin Yudashkin, Moncler, Ottolinger, Jourden bei „Miu Miu“ madų šou bei Dubajaus dizainerių „Fashion Forward Dubai“ vakarėlyje.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama
Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama

Įsimintiniausias Marijai šiemet buvo „Louis Vuiton“ madų šou, kuris vyko Luvro muziejuje. Madų pristatymas užėmė keturis muziejaus aukštus – jis vyko tiesiog po stikline Luvro piramide. Visi keturi aukštai buvo išpuošti įspūdingomis senovinėmis skulptūromis. Šou stebėjo nemažai pasaulinių žvaigdžių, iš kurių garsiausi – aktoriaus Willo Smitho sūnus Jadenas Smithas bei aktorė Catherine Deneuve.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama
Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama

„Louis Vuiton“ prekės ženklas, geriau žinomas kaip lagaminų bei rankinių gamintojas, sužibėjo ir drabužių kūryboje. Naujausioje kolekcijoje vyravo trumpi odiniai švarkeliai, odinės kelnės bei odiniai paltukai bei kailinės liemenės. Kelnes bei švarkelius puošė nukarusios grandinėlės, jungiančios kelnių liemenį bei kišenes arba švarkelių pečius ir užtrauktuko liniją. Kolekcijoje dominavo juoda, balta bei ruda spalvos bei tvirti „kerzinio“ tipo batai plačiu kvadratiniu kulnu. Be abejo, kiekvienas modelis pristatė ir naujos kolekcijos Loui Vuitton rankines.

„Louis Vuiton“ prekės ženklui kolekcijas šiuo metu kuria dizaineris Nicolas Ghesquiere, kuris 2013 metais pakeitė Marcą Jacobsą. Šio šou metu M.Lamai teko susipažinti su aktoriumi Jadenu Smithu, kuris jai pasirodė labai mielas jaunuolis, labai paprastas ir malonus ir be proto populiarus tarp merginų – jam einant į madų šou, klykė visa Luvro lauko aikštė, ypač jaunos mergaitės.

Marija Lama
Marija Lama

„Miu Miu“ madų šou išsiskyrė netradicinėmis dekoracijomis – laiptai, kolonos, suolai – viskas buvo padengta violetiniu kilimu. Madų šou metu buvo pristatyta spalvinga dirbtinio kailio kailinių kolekcija. Šio pristatymo metu dėmesio nestigo ir pačiai Marijai – ji vilkėjo įspūdingą lietuvių drabužių salono „Angelo Mio“ suknelę, į kurią daugelis atkreipė dėmesį – net apsauga neteko žado ją pamačiusi.

Dar viena M.Lamai įspūdį palikusi kolekcija – John Galliano. Šį kartą dizainerio kūriniuose buvo daug gėlėtos medžiagos tamsių bei šviesių suknelių, palaidinių, kelnių. Vyravo ilgos ir plačios kelnės, ilgos suknelės bei palaidinės plačiomis rankovėmis, taip pat batai lygiu padu. Po šou vyko vakarėlis, kuriame dalyvavo ir vienas iš Christian Dior prekės ženklo savininkų Sidney Toledano. Nuotraukoje Marija su John Galliano kūrybiniu vadovu Bill Gaytten, kuris perėmė drabužių kūrimą, John Galliano pasitraukus. Pats Bill Gayten labai šiltas ir malonus žmogus – lietuvaitei visada kelia įspūdį didžių talentų paprastumas.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama
Asmeninio albumo nuotr./Marija Lama

„Fashion Forward Dubai“ vakarėlis, kaip ir Vivienne Westwood madų šou, vyko nepaprastai gražiame Intercontinental viešbutyje. Čia dizaineriai iš Dubajaus pristatė savo kolekcijas. Vakarėlio metu M.Lama taip pat vilkėjo lietuvių salono Angelo Mio suknelę, kuri visus labai sužavėjo ir moteris sulaukė begalės komplimentų. Lietuvaitė nuolat spindi panašiuose vakarėliuose – ne tik išskirtiniais dizainerių kurtais drabužiais, bet ir puikia oda.

„Lama Model Management“ modeliai jau užkariavo ne vienos pasaulio madų sostinės podiumus, o agentūra nuolat ieško naujų talentų bei kviečia potencialius modelius prisijungti prie agentūros. Artimiausiu metu planuojami įvairūs mados projektai Vilniuje ir Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito