Sportas gyvai

Ligoninėje atsidūrė buvęs „Guns N' Roses“ būgnininkas Stevenas Adleris: rastas su durtine žaizda pilve

Buvęs „Guns N' Roses“ būgnininkas Stevenas Adleris (54) atsidūrė Los Andželo ligoninėje po to, kai vyras nuosavame name dūrė sau į pilvą. Pranešama, kad dūris neturėtų sukelti komplikacijų sveikatai. Be to, įvykio vietoje nebuvo kitų žmonių.
Roko grupė „Guns N' Roses“ su būgnininku Stevenu Adleriu
Roko grupė „Guns N' Roses“ su būgnininku Stevenu Adleriu / „Scanpix“ nuotr.

Muzikantas, kuris 1980-taisiais buvo roko muzikos grupės „Guns N' Roses“ narys, ketvirtadienį skubiai nugabentas į Los Andželo ligoninę ir šiuo metu yra stebimas gydytojų.

Policijai buvo pranešta, kad įvykio vietoje vyras dūrė sau į pilvą, o netrukus rastas ir pats S.Adleris su žaizda pilve. Tiesa, manoma, kad sužeidimas nesukels jokių komplikacijų sveikatai, o pašalinių įvykio vietoje taip pat nebuvo.

„Scanpix“ nuotr./Stevenas Adleris
„Scanpix“ nuotr./Stevenas Adleris

Muzikantas šlovės dienomis dalijosi kartu su pagrindiniu grupės dainininku Axl Rose'u ir gitaristu Slashu. Tačiau dėl priklausomybės nuo narkotikų buvo atleistas. Nepaisant to, jis vis tiek 2012 m. buvo įtrauktas į Rokenrolo šlovės muziejų kaip „Guns N' Roses“ būgnininkas.

„Scanpix“ nuotr./Roko grupė „Guns N' Roses“ su būgnininku Stevenu Adleriu
„Scanpix“ nuotr./Roko grupė „Guns N' Roses“ su būgnininku Stevenu Adleriu

Šiuo metu muzikantas groja savo paties įkurtoje grupėje „Adler's Appetite“, atlikdamas legendinės grupės „Guns N' Roses“ kūrinius. Pastaraisiais metais jis taip pat pasirodė ne viename realybės šou, kuriame atskleidė sunkumus susijusius su narkotikais. Savo problemomis dalijosi laidose „Celebrity Rehab“, „Dr. Drew“ ir „Sober House“.

„Scanpix“ nuotr./Stevenas Adleris
„Scanpix“ nuotr./Stevenas Adleris

Naujienos apie ligoninėje gulintį būgnininką pasirodė iškart po to, kai jo buvusi grupė paskelbė koncertinį turą aplink JAV. Turas prasidės šių metų rudenį ir vadinsis „Not In This Lifetime“, kuris iš dalies yra buvusių narių susitikimo turas. Po daugelio metų pertraukos visi kartu susitiko prieš trejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius