Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lolita surengs koncertą Maskvoje: taip „atsidėkos“ už artimųjų išgelbėjimą Ukrainoje

Rusijos dainininkė Lolita Miliavskaja sulaukė didžiulio pasipiktinimo po to, kai atskleidė planus surengti koncertą, kuris būtų skirtas Rusijos gyventojams. Mat pati Lolita yra gimusi Ukrainoje ir neseniai ukrainiečiai iš karo siaubiamo Kyjivo karštųjų taškų padėjo išvežti dainininkės mamą ir dukrą.
Lolita Miliavskaja
Lolita Miliavskaja / „Instagram“ nuotr.

Unian.net skelbia, kad atlikėja Lolita, gimusi Ukrainoje, paskelbė apie koncertą Maskvoje tuo metu, kai jos gimtinėje Ukrainoje vyksta karas. Tokia žinia Lolitos gerbėjams Ukrainoje nepatiko, nes ukrainiečiai padėjo moters mamą ir specialių poreikių turinčią dukrą išvežti iš Kyjivo karštųjų taškų, kuriuose dar neseniai gyveno anūkė su močiute, rašo Unian.net.

Lolitos sekėjai piktinasi ir smerkia tokį atlikėjos sumanymą: „Kokie gali būt koncertai, kai tavo tėvynėje karas? Žmonės miršta. Kaip jūs galite taip elgtis?“, „Kada koncertas Mariupolyje?“, „Dainuoji? Džiaugiesi? O tavo gimtoji tauta verkia. Kur sąžinė, Lola? Ar pinigai ją užgožė?“.

Atlikėja apie situaciją Ukrainoje nekalba ir aiškiai neįvardija, jog šalį užpuolė Rusija, nors dar karo pradžioje „Instagram“ paskyroje" ji dalijosi savo dukros žodžiais, kuriuose mergaitė teigia, kad nenori mirti. Tame pačiame įraše atlikėja maldavo, kad būtų atverti humanitariniai koridoriai taikiems žmonėms, tarp kurių buvo jos mama ir dukra.

15min primena, kad nuo 2017 m. Lolitai buvo uždrausta atvykti į Ukrainą trejus metus, kadangi 2015 m. ji pasirodė aneksuotame Kryme. Tuomet dainininkė pažeidė įstatymus, kadangi užsieniečiams į Krymą leidžiama patekti tik iš Ukrainos pusės.

Neseniai Lolita viešai skundėsi ir dėl sankcijų Rusijoje išaugusiomis maisto kainomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas