Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lyg muilo opera Sh.Twain gyvenimas: geriausia draugė nuviliojo vyrą, o ji pamilo priešės sutuoktinį

Tai buvo didžiausia išdavystė garsios dainininkės gyvenime. Geriausia jos draugė turėjo slaptą romaną su jos vyru, o apie tai ji sužinojo tą pačią dieną, kai po 15 bendro gyvenimo metų sutuoktinis paprašė skyrybų. Ta moteris – atlikėja Shania Twain (54), papasakojusi ne tik kaip stojo į akistatą su „kita moterimi“, bet ir tuo metu ją užklupusį stiprų panikos priepuolį.
Shania Twain su sutuoktiniu Fredericu Thiebaudu
Shaina Twain su sutuoktiniu Fredericu Thiebaudu / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Shania Twain

Shania Twain ir Marie-Anne Thiebaud buvo labai artimos draugės, susipažinusios pastarajai tapus dainininkės vyro, įrašų prodiuserio Roberto Lange'o asistente ir interpretuotoja.

Kantri muzikos žvaigždės karjerai pakilus į neregėtas aukštumas, paprastesnio gyvenimo ir pasislėpti nuo šlovės panorusi pora persikėlė gyventi į Šveicariją.

Skandalingos atlikėjos ir jos sutuoktinio skyrybos įvyko 2008 m., tačiau praėjus kelioms dienoms po jų paviešinimo Shania Twain, kaip teigė savo knygoje „From This Moment On“, prarado savitvardą.

Ji teigė parašiusi elektroninį laišką Marie-Anne Thiebaud, kuriame maldavo leisti susigrąžinti vyrą. Bet, nors ir maldavo, paaiškinimo ar detalių apie jųdviejų santykius nei iš sutuoktinio, nei iš draugės dainininkė nesulaukė.

„Scanpix“/AP nuotr./Shania Twain (2008 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Shania Twain (2008 m.)

Situaciją dar labiau pablogino tai, kad gerokai iki skyrybų, įtardama, kad Robertas Lange'as turi slaptą romaną, Shania Twain kreipėsi į Marie-Anne Thiebaud kaip į draugę prašydama patarimo.

Pastaroji, kaip rašo Dailymail.co.uk, bičiulę ramino ir tokias jos mintis stūmė šalin, priversdama ją pasijusti kvailai, kai išvis drįso apie tai pagalvoti. Tačiau moteris turėjo blogą nuojautą.

Shaniai Twain galiausiai sukaupus visą drąsą ir paklausus draugės, ar tarp jos ir jos vyro kažkas vyksta, Marie-Anne Thiebaud su ašaromis akyse atsakė: „Mane skaudina, kad tu manai, jog nuo tavęs kažką slepiu.“

Tačiau kaip dainininkė sužinojo apie dvigubą išdavystę? Apie ją jai papasakojo Marie-Anne Thiebaud sutuoktinis Fredericas Thiebaudas. Jis teigė radęs telefonų sąskaitas, informaciją apie viešbučius ir čekius bei prisiminė matęs, kaip į kelionę, į kurią turėjo vykti „viena“, ji krovėsi seksualius apatinius.

„Šlykštėjausi, kad kitos moters aistra turėti geresnį gyvenimą buvo verta mano šeimos sugriovimo“, – rašė Shania Twain.

Ironiška, tačiau dainininkė ir jos draugės buvęs vyras tuo jiems abiems nelengvu metu rado paguodą vienas kito kompanijoje, užmezgė šiltą draugystę, vėliau virtusią kai kuo daugiau – pora 2011 m. susituokė intymioje ceremonijoje Puerto Rike.

Iš pradžių dainininkė dvejojo dėl santykių su jos priešės buvusiu vyru ir nerimavo, ką apie tai galvos kiti. Tačiau žingsnelis po žingsnelio, gestas po gesto Fredericas Thiebaudas pavergė moters širdį. Kartą jis Shanią Twain nustebino skrydžiu sraigtasparniu ant vieno Šveicarijos ledyno, o kitą kartą išnuomojo visą kino teatrą tik tam, kad su mylimąja galėtų romantiškai pavakarieniauti.

„Mano meilei išreikšti žodžių nepakanka. Kasdien ją įsimyliu vis labiau“, – sakė vyras.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Shania Twain su vyru Fredericu Nicolasu Thiebaudu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Shania Twain su vyru Fredericu Nicolasu Thiebaudu

Tačiau grįžkime prie žinomos moters ir jos vyrą nuviliojusios draugės akistatos. Į jį atlikėja vyko pasitikėdama savimi ir tiksliai žinodama, ką pasakys. Tačiau pokalbis akis į akį su prieše tapusia drauge buvo nuviliantis – Shania Twain nepasakė visko, ką norėjo, nes buvo per daug susijaudinusi ir supykusi.

„Mane ištiko stiprus panikos priepuolis. Pasakiau jai tik kad ji blogas žmogus – tik tiek galėjau išspausti“, – prisiminė Shania Twain, po akistatos save išvadinusi „baile“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rita Ora susižavėjo aktoriaus Jude’o Law sūnumi: jųdviejų romanas užsimezgė filmavimo aikštelėje

Skirtingais keliais pasuko romaną puoselėję jauni aktoriai Timothee Chalamet ir Lily-Rose Depp

VIDEO: Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman (Official Music Video)

Shania Twain – penkių „Grammy“ statulėlių laureatė, pasauliniu mastu pardavusi net 76 mln. albumų kopijų.

Kai jos santykiai su Robertu Lange'u, taip pat buvusiu atlikėjos prodiuseriu, tapo painūs ir sudėtingi, Shania Twain turėjo išmokti vėl būti nepriklausoma.

Skyrybos ir draugės išdavystė moteriai sukėlė tiek streso ir baimės, kad jai vienu metu net buvo dingęs balsas. Gydytojai atlikėjai diagnozavo disfoniją.

Su buvusiu sutuoktiniu Shania Twain susilaukė sūnaus Eja'o (18), kuris ir padėjo moteriai ištverti sunkias dienas po skyrybų. Tiesa, su Marie-Anne Thiebaud, kai berniukas lankydavosi pas tėvą, jam bendrauti neleisdavo.

„Niekada nesusitaikysiu su tuo, ką jie padarė, – knygoje rašė Shania Twain. – Nuoširdžiai manau, kad be priežasties niekas nevyksta.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas