Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Galkinas pasidalijo jautriu ukrainietės įrašu: „Vaikai neturėtų to patirti“

Į Įzraelį su Ala Pugačiova išvykęs garsus Rusijos pramogų šou atstovas Maksimas Galkinas ir toliau nelieka abejingas nuo Rusijos sukelto karo Ukrainoje kenčiantiems žmonėms. Šįsyk jis pasidalijo ir pakomentavo skaudžią mergaitės iš Mariupolio istoriją.
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas / Instagram nuotr.

M.Galkinas instagrame pasidalijo jautriu vaizdo įrašu, kuriame matoma mažoji Kira Chebenko. Mergaitė pasakojo, kaip su mama pabėgo iš bombarduojamo miesto ir kaip per stebuklą liko gyva, rašo unian.net.

Vaizdo įraše Kira demonstruoja savo sužalojimus ir dalijasi istorija, kaip viskas atsitiko.

,,Su mama gyvenome rūsyje iki kol čia pataikė sviedinys ir rūsys buvo subombarduotas. Mums pavyko ištrūkti iš po griuvėsių. Sprogus bombai, mama paėmė mane ant rankų ir pasodino prie krūmo. Ten buvo kraujo. Mums buvo atlikta operacija“, – pasakojo ji.

Komentuodamas šį įrašą, M.Galkinas teigė, kad daug metų televizijoje kalbėjosi su vaikais ir mano, jog jie neturėtų patirti tokių baisybių kaip ši mergaitė.

,,Girdėjau daug nuostabių vaikų istorijų. Vaikai neturėtų taip gyventi. Vaikai neturėtų pasakoti tokių istorijų iš savo mažo gyvenimo. Ši ukrainietė tikrai neketino nieko užpulti", – sakė Maksimas.

Komentaruose gerbėjai išreiškė dėkingumą M.Galkinui už tokią drąsią poziciją pasisakant prieš Rusijos sukeltą karą Ukrainoje.

15min primena, kad vasario pabaigoje Maksimas Galkinas su žmona dainininke Ala Pugačiova ir vaikais išskrido į Izraelį. Nemažai Rusijos gyventojų ėmė kritikuoti sutuoktinius dėl tokio žingsnio.

,,Nuo ankstaus ryto palaikau ryšį su giminaičiais ir draugais iš Ukrainos! Žodžiais negaliu išreikšti, kaip jaučiuosi! Kaip visa tai įmanoma! Karui negali būti jokio pateisinimo! Jokio karo!" – rašė M.Galkinas karo pradžios dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas