Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Jacksono butas po mirties apiplėštas sesės sužadėtinio: pavogta net pižama

Pop karaliaus Michaelo Jacksono turto paveldėtojai teigia, kad dainininko sesers La Toya buvęs sužadėtinis kadaise pasinaudojo chaosu ir liūdesiu dėl garsenybės mirties. Jis iš atlikėjo namų pasisavino M.Jacksonui priklausantį turtą, tarp kurio – ir muzikos legendos pižama.
Michaelas Jacksonas , jo sesė La Toya kartu su buvusiu jos sužadėtiniu Jeffru Phillipsu
Michaelas Jacksonas , jo sesė La Toya kartu su buvusiu sužadėtiniu Jeffru Phillipsu / Vida Press nuotr.

Remiantis naujaisiais teisiniais dokumentais, Michaelo Jacksono advokatai teigia, jog atlikėjo sesers La Toya buvęs sužadėtinis pasinaudojo 2009 m. kilusiu chaosu dėl popžvaigždės mirties.

TMZ praneša, jog dėl dingusių daiktų iš 25 mln. dolerių vertės dvaro kaltinamas kino prodiuseris Jeffre Phillipsas.

Vida Press nuotr./La Toya kartu su buvusiu sužadėtiniu Jeffru Phillipsu
Vida Press nuotr./La Toya kartu su buvusiu sužadėtiniu Jeffru Phillipsu

Penktadienį paviešintuose M.Jacksono turto teisiniuose dokumentuose teigiama, kad Jeffre'as Phillipsas, kuris kadaise buvo susižadėjęs su La Toya Jackson, bandė parduoti daiktus, kuriuos tariamai pavogė po to, kai devynias dienas po popkaraliaus mirties gyveno jo dvare Los Andžele.

Vida Press nuotr./Byla dėl Michaelo Jacksono namų vagystės
Vida Press nuotr./Byla dėl Michaelo Jacksono namų vagystės

Anapilin iškeliavusios garsenybės advokatai teigia, kad būdamas atlikėjo namuose J.Filipsas pavogė dainininko ir jo vaikų „iPhone“ telefonus, vairuotojo pažymėjimą, receptines tabletes, drabužius, ranka rašytus užrašus ir portfelį su asmeniniais bei verslo laiškais.

„Labai siaubingai ir nežmoniškai elgdamasis J.Phillipsas net pavogė pižamą, kurią M.Jacksonas vilkėjo paskutinėmis savo gyvenimo valandomis“, – teigė advokatai. „J.Phillipsas pavogė ir gaivinimo vamzdelį, kurį M.Jacksonui naudojo tie, kurie bandė gelbėti jo gyvybę trumpu ir beprotišku laikotarpiu prieš jo mirtį.“

Jefree Phillipsui pateikti kaltinimai pasirodė likus dienai iki 13-ųjų Michaelo Jacksono, mirusio 2009 m. birželio 25 d., mirties metinių.

Naujienos apie J.Phillipso santykius su La Toya Jackson pasirodė 2009 m. rudenį, praėjus keliems mėnesiams po to, kai birželio 25 d. mirė Jackson.

Vida Press nuotr./La Toya
Vida Press nuotr./La Toya

Primename, jog vagyste kaltinamas kino prodiuseris J.Phillipsas 2013 m. pasipiršo M.Jacksono sesei La Toyai. Žiniasklaida spėliojo, kad tų pačių metų gruodį jiedu susituokė, tačiau šiuos gandus paneigė pati La Toya.

Pora buvo susižadusi iki 2015 m., kuomet netikėtai nutraukė santykius. Pasak portalo TMZ, tada buvę įsimylėjėliai liko artimais draugais, tačiau apie dabartinius jų santykius nėra žinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas