Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Schumacherio dukra Gina susituokė su mylimuoju Iainu: vestuvėse – svarbus prašymas svečiams

Lenktynininko Michaelio Schumacherio dukra Gina prabangioje šeimos viloje Maljorkoje susituokė su savo mylimuoju Iainu Bethke'u.
Michaelio Schumacherio dukra Gina
Michaelio Schumacherio dukra Gina ir Iainas Bethke'as / Instagram nuotr.

Pora vienas kitam „taip“ ištarė šeštadienį po gėlių arka viloje „Villa Yasmin“, kurią 2017 metais M.Schumacherio žmona Corinna nusipirko iš Madrido „Real“ prezidento Florentino Perezo. Maljorkos dienraštis „Ultima Hora“ rašo, kad ceremonija truko apie pusvalandį.

Pranešama, kad šeštadienį vykusiose vestuvėse svečiams buvo draudžiama naudotis mobiliaisiais telefonais. Spėjama, kad taip buvo siekiama apsaugoti šventėje dalyvavusio M.Schumacherio privatumą.

Poros vestuvių šventėje dalyvavo būrys artimųjų, tarp svečių buvo ir Michaelio brolis Ralfas su mylimuoju Etienne'u Bosquet-Cassagne'u.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad po vestuvių ceremonijos Port d'Andratx kurorte esančioje viloje vyko banketas ir vakarėlis, kuriame gyvai grojo kantri muzikos grupė.

Žirgų sporto entuziastai Gina ir Iainas savo santykius oficialiai pradėjo beveik prieš septynerius metus. 2017 metų gruodį jie susižadėjo per apdovanojimų ceremoniją Miunchene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas