Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Vžesniauskaitė atšventė 38-ąjį gimtadienį: sulaukė J.Caudwello vaikų staigmenos

Olimpietei Modestai Vžesniauskaitei spalio 17-ąją suėjo 38-eri. Moteris netveria džiaugsmu, kad mylimasis, „Phones 4U“ įkūrėjas milijardierius Johnas Caudwellas (69) ją puikiai pažįsta, todėl apgalvojo kiekvieną smulkmeną ir gimimo dieną pavertė ypatinga. O šventė tapo dar ypatingesnė, kai Modestą nustebino ne tik pats gyvenimo draugas, bet ir jo vaikai.
Modestos Vžesniauskaitės gimtadienio akimirkos
Modestos Vžesniauskaitės gimtadienio akimirkos / Asmeninio albumo nuotr.

Modesta Vžesniauskaitė sekmadienį praūžusios savo gimimo dienos įspūdžiais ir mintimis apie mylimojo Johno Caudwello surengtas staigmenas pasidalijo instagramo paskyroje. Moteris šventę įamžino ir spalvingose fotografijose, kuriose atsispindi jos džiugios emocijos.

„Vakar, per gimtadienį, savo princo Johno Caudwello dėka visą dieną jaučiausi kaip princesė. Johnas žino, ką aš mėgstu labiausiai – ne brangias dovanas ar didelius vakarėlius, bet mažus gestus, laiką kartu ir šeimą.

Jis turėjo tiek mažai laiko, bet apgalvojo kiekvieną mano ypatingosios dienos akimirką bei praleistus metus Londone – pusryčius lovoje, pasivaikščiojimą parke, apsilankymą mokslo muziejuje su Leonardu ir Williamu Johnu bei geriausius kebabus mieste pietums“, – rašė M.Vžesniauskaitė.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Tačiau J.Caudwello staigmenomis šventė nesibaigė.

„Ir tada laukė didelė staigmena vakare. Aš galvojau, kad mes tiesiog einame pavakarieniauti su draugais, bet Johno kiti vaikai mane nustebino.

Ačiū visiems prisijungusiems draugams ir sūnums Leonardui bei Williamui Johnui. Ir labiausiai ačiū Johnui, mano gyvenimo meilei, kuris mane verčia jaustis laimingą ir taip nuostabiai pasveikino“, – džiaugėsi M.Vžesniauskaitė.

Pasveikinimo iš mylimojo Modesta sulaukė ir instagrame. Johnas savo išrinktajai negailėjo gražių žodžių.

„Su gimimo diena, mano brangioji Modesta Vžesniauskaite. Tu esi nugalėtoja viskame, ką tik darai, įtraukiant ir buvimą mano nuostabia mylinčia partnere ir puikia mama.

Ir tavo didingas atsidavimas labdarai yra neįtikėtinas, tad atrodė labai teisinga pradėti tavo gimtadienio šventę praėjusią naktį būtent mūsų labdaringoje vakarienėje „Life Changers Circle“, skirtoje pagalbai „Caudwell Children“. Ačiū visiems svečiams, kurie dalijosi akimirkomis kartu su mumis.

Aš tikiuosi, kad tu išgyvenai labai labai laimingą gimtadienio dieną, brangioji“, – rašė J.Caudwellas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas