Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Jacksonas pinigų stygiaus nejaučia

Paskutiniu metu apie 50-mečio ekspopdievaičio Michaelo Jacksono retai nuskambėdavo gerų žinių – jis buvo įtrauktas į teismo procesą su Bahreimo karaliaus sūnumi, bulvariniai laikraščiai rašė, esą atlikėjas sunkiai serga ir yra įklimpęs skolose.
M.Jacksonas
M.Jacksonas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Upė

Neseniai aukcione buvo išparduoti daiktai iš buvusios M.Jacksono rančos „Neverland“. Manyta, kad dainininkas bankrutavo, tačiau, pasirodo, kad buvęs popscenos karalius laikosi kur kas geriau, nei kalbama.

Paaiškėjo, kad žvaigždė nuomojasi rūmus viename brangiausių Los Andželo rajonų už stulbinamą – 100 tūkst. JAV dolerių ( beveik 246 tūkst. Lt) kainą per mėnesį. 93,3 mln. Lt vertės name yra 7 miegamieji, 13 vonios kambarių, 12 židinių ir didelis sodas.

Didingas namas yra jaukiai įsitaisęs tarp medžių ir krūmokšnių, čia yra specialus namas svečiams, kino salė ir rūsys, didžiulis baseinas ir atvira veranda. Nuomos susitarimas, kaip praneša Dailymail.co.uk, buvo pasirašytas prieš kelias savaitės, o abi pusės buvo griežtai įpareigotos saugoti sutarties informaciją. Britų spauda praneša, kad atlikėjas jau įsikraustė į naująjį būstą.

Vakar M.Jacksono atstovas paneigė gandus, esą dainininkas serga mirtina liga. „Ponas Jacksonas yra geros sveikatos ir dabar baigia derybas su didele pramogų industrijos kompanija ir viena televizijos kompanija dėl savo pasaulinio koncertinio turo ir keleto specialių pasirodymų“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai