Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Macaulay Culkinas prakalbo apie daugelį stebinusią jo draugystę su Michaelu Jacksonu

Kultinės Kalėdų komedijos „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulay Culkinas dar būdamas vaikas susidraugavo su 22 metais vyresniu Michaelu Jacksonu, ir nors daug kam jų draugystė atrodė labai keista, dar ir šiandien aktorius gina savo santykius su popkaraliumi.
Michaelas Jacksonas 1992 metais ir Macaulay Culkinas filme „Vienas namuose“
Michaelas Jacksonas 1992 metais ir Macaulay Culkinas filme „Vienas namuose“ / „Scanpix“ nuotr.

Macaulay Culkinas su Michaelu Jacksonu susipažino, kai tebuvo dešimties metų berniukas. Jis jau buvo spėjęs išgarsėti „Vienas namuose“ filmuose ir jį, dar visai vaiką, užklupo neregėta šlovė. Tuo metu Michaelas Jacksonas jau buvo vadinamas popkaraliumi, ir puikiai suprato, kaip žvaigžde tapęs vaikas gali jaustis – juk pats išgyveno lygiai tą patį.

Michaelas Jacksonas pakvietė mažąją žvaigždę nusifilmuoti savo vaizdo klipe „Black or White“, ir nuo tada jie tapo neišskiriami draugai – nepaisant to, kad juodu skyrė net 22 metai. Jau tada daug kam tokia draugystė atrodė keistoka, o dar daugiau klausimų kilo, kai prasidėjo vaikų tvirkinimo skandalas. Tačiau tada Macaulay Culkinas, kuris jau buvo suaugęs vaikinas, teisme liudijo popkaraliaus naudai ir tvirtino, kad šis niekada nėra su juo elgęsis nederamai.

„Scanpix“/AP nuotr./Macaulay Culkinas
„Scanpix“/AP nuotr./Macaulay Culkinas

Beje, jų draugystė buvo tokia stipri, kad Michaelas Jacksonas net paprašė Macaulay Culkino tapti jo dukters Paris bei sūnaus Prince'o krikštatėviu. Su jais aktorius artimai bendrauja iki pat šiol.

Ilgą laiką Macaulay Culkinas nekalbėjo apie savo santykius su Michaelu Jacksonu, o ši tema vėl buvo paliesta per Michaelo Rosenbaumo podkastą „Inside of You“.

„Jis susisiekė su manimi, nes su manimi vyko labai dideli dalykai, ir labai greitai. Ir manau kad taip, jam tokia situacija buvo pažįstama. Ką noriu pasakyti, tai kad lengva sakyti, jog mūsų draugystė buvo „keista“ ar dar kažkokia, bet ji tokia nebuvo, nes viskas buvo labai logiška. Niekas nepažeidė jokio įstatymo, ir galų gale, mes buvome tiesiog draugai – patys paprasčiausi draugai. Tai viena iš mano draugysčių, keliančių žmonėms klausimų, ir vien tik dėl to, kad jis buvo garsiausias žmogus pasaulyje“, – kalbėjo „Vienas namuose“ žvaigždė.

VIDEO: Michael Jackson - Black Or White

„Man tai buvo taip normalu ir paprasta. Žinau, kad kitiems tai atrodo ypač svarbus ir reikšmingas dalykas, bet man tai buvo paprasčiausia draugystė“, – pakartojo jis.

„Man nuoširdžiai buvo nusispjaut ant įžymių žmonių, manęs jie nė kiek nežavėjo. Tad pirmą kartą, kai su juo susitikau, pagalvojau tik štai ką: „Aha, gerai, tai tu tas vyrukas, kuris dainuoja dainas? Šaunu. Aš irgi dainuoju mokykloje“. Taigi faktas, kad aš su juo elgiausi ir bendravau kaip su absoliučiai eiliniu normaliu žmogumi. Taigi taip, viskas ir buvo šitaip paprasta“, – aiškino Macaulay Culkinas.

„Instagram“ nuotr./Macaulay Culkinas ir jo krikšto dukra Paris Jackson
„Instagram“ nuotr./Macaulay Culkinas ir jo krikšto dukra Paris Jackson

„Jis buvo sumautai nerealus, jis buvo nepaprastai juokingas, jis buvo labai mielas. Žmonės nė nenutuokia, koks sumautai linksmas žmogus jis buvo!“ – apie velionį draugą vien gražiausiais žodžiais atsiliepė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas