Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Madonnos pasisakymas apie koronavirusą įsiutino gerbėjus: „Gyveni kitokioje realybėje“

Popmuzikos karalienė sulaukė kritikos dėl pasaulyje šiuo metu paskelbtos pandemijos ir viruso sukeliamos ligos sumenkinimo vaizdo įraše, kuriame ji nuoga guli apsupta rožių žiedlapių ir fone skambant klasikinei muzikai.
Dainininkė Madonna
Dainininkė Madonna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savaitgalį instagrame paviešintame vaizdo įraše dainininkė Madonna sakė, kad virusui COVID-19 „nerūpi, ar tu turtingas, ar garsus, ar juokingas, ar protingas, kur gyveni, kiek tau metų ir kokių nuostabių istorijų gali papasakoti“.

„Jis didis lygintojas ir tai baisu, kartu ir labai gerai, – Madonnos žodžius cituoja Nbcnews.com. – Baisu tai, kad jis mus dėl daugelio atvejų pavertė lygiais, o nuostabu, nes jis mus visus pavertė lygiais. Kaip sakydavau „Human Nature“ pabaigoje, esame toje pačioje valtyje. Ir jei laivas nuskęs, su juo nuskęsime ir mes.“

Įrašą, tikriausiai po sulauktos kritikos lavinos, dainininkė iš paskyros pašalino.

„Instagram“ nuotr./Madonna vonioje
„Instagram“ nuotr./Madonna vonioje

Madonna yra teisi dėl to, kad koronavirusas aukų nesirenka, tačiau jos sekėjai puolė teigti, kad pandemija turtingų žmonių taip nepaveiks, kaip tuos, kurie turi mažiau pinigų ir neturi tokių stiprių ryšių. Pasak Jungtinių tautų Tarptautinės darbo organizacijos, dėl koronaviruso pandemijos darbo gali netekti 24,7 mln. žmonių, rašo Nbcnews.com.

„Šis vaizdo įrašas kvailas. Žinome, kad esi užsidariusi tarp savo turtų. Gyveni kitokioje realybėje, Madge. Su žiedlapiais savo turtingoje vonioje, – komentavo Alexinobcn. – (…) Tu gali sau leisti kvėpavimo aparatą. Liaukis menkinusi šią siaubingą situaciją.“

„Klysti!! Atleisk, Madonna, bet turtingieji kaip tu gali būti tiriami, net jei nerodote simptomų, bet nuo mūsų, paprastųjų Joe, nusigręžiama“, – rašė Mykethemakeupguy.

Kai kurie kritikai taip pat pastebėjo, kad turtingieji jau pasinaudojo savo privilegijomis ir spėjo pasipelnyti. Pavyzdžiui, senatoriai pardavė savo akcijas vos tik sužinojo apie koronaviruso įtaką ekonomikai, o profesionaliems sportininkams atliekami tyrimai dėl COVID-19, net jei jie neturi jokių simptomų.

„Jei laivas skęs, tikrai manai, kad su juo grimsime kartu, tau būnant vonioje ir verčiant žmones tau dirbti, kad joje išliktum? Myliu tave, mano karaliene, bet už tavo vilos ribų situacija yra visiškai kitokia, nei manai. Išlik saugi ir išreikšk šiek tiek užuojautos mažiau privilegijų turintiems“, – teigė Marilins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas