Gigantiškomis šukuosenomis garsėjančios dvynės: kovoti su gamta – beprasmiška

Seserys Cipriana Quann ir TK Wonder – merginos, į kurias praėjus gatve visuomet atsisuka bent keli smalsuoliai. Ir taip yra ne vien todėl, kad jos – identiškos dvynės, ar kad rengiasi itin madingai – sunkiausia akis atitraukti nuo įspūdingų, gigantiškų jų šukuosenų.
Seserys dvynės TK Wonder ir Cipriana Quann
Seserys dvynės TK Wonder ir Cipriana Quann / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Plaukai Šukuosena

Prieš kurį laiką, ypač paauglystėje, seserys nekentė savo nepaklusnių plaukų kupetos ir laikė juos trūkumu, o ne privalumu, dėl to tiesindavo ir visaip kitaip mėgindavo pažaboti.

Taip elgtis joms buvo liepta ir pradėjus žengti pirmuosius žingsnius mados pasaulyje. Tačiau ilgainiui Cipriana Quann ir TK Wonder nusprendė, kad kovoti su tuo, kuo tave apdovanojo gamta – beprasmiška, ir leido natūralumui paimti viršų.

Tokį sprendimą priėmusios sesės netikėtai sulaukė didžiulės sėkmės – jos iš karto tapo pastebimesnės tarp kitų modelių ir net buvo pramintos „natūralių plaukų karalienėmis“.

Maža to, gigantiškomis plaukų kupetomis besididžiuojančios dvynės pakeitė ir kitų jaunų afroamerikiečių požiūrį į natūralius plaukus bei tapo tokiu pavyzdžiu, kokio joms pačioms paauglystėje trūko.

Beje, seserys kartu su drauge Nikisha Brunson sukūrė tinklaraštį „Urban Bush Babes“, kuriame rašoma ne vien apie gyvenimo būdą, grožį bei patarimus, kaip prižiūrėti tokius plaukus, bet ir dalijamasi kitų merginų, nešiojančių tokias natūralias šukuosenas, nuotraukomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito