Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mano svajonių Džinė“ aktorė apie vienturčio sūnaus netektį: „Man jis liko kūdikiu“

Serialo „Mano svajonių Džinė“ aktorės gyvenimas, rodos, buvo rožėmis klotas, tačiau iš tikrųjų jį paženklino itin skaudi netektis. Net praėjus 20 metų Barbarai Eden (90) prisiminus tragišką vienintelio sūnaus Matthew Ansaros, kuriam tebuvo 35-eri, mirtį, akyse kaupiasi ašaros.
Barbara Eden su sūnumi Matthew Ansara
Barbara Eden su sūnumi Matthew Ansara / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Holivudas

„Mano svajonių Džinė“ žvaigždės sūnus mirė 2001-aisiais būdamas vos 35-erių. Matthew Ansara, kaip rašo Nypost.com, atsitiktinai perdozavo narkotikų.

„Kai Matthew nevartojo, jis buvo gražus žmogus tiek vidumi, tiek išore, – leidiniui „People“ pasakojo Barbara Eden. – Narkotikų paaiškinti neįmanoma. Tai labai pykdo.“

Aktorė su pirmuoju vyru Michaelu Ansara net septynerius metus bandė susilaukti kūdikio. Galiausiai jiems gimė sūnus. Santuokoje pora pragyveno nuo 1958 iki 1974 metų.

„Tą pačią dieną, kai pardavė „Mano svajonių Džinę“, gydytojas man pranešė, kad laukiuosi. Labai džiaugiausi, buvau be galo laiminga, bet žinojau, kad būsiu pakeista. Ačiū Dievui už Sidney Sheldoną (serialo kūrėjas – red. past.). Jis suorganizavo darbus ir pirmąsias 13 serijų nufilmavau būdama nėščia su Matthew“, – prisiminė aktorė.

Vida Press nuotr./Barbara Eden su sūnumi Matthew Ansara (1968 m.)
Vida Press nuotr./Barbara Eden su sūnumi Matthew Ansara (1968 m.)

„Nežinau, ar tapusi mama pasikeičiau, bet tai buvo nuostabiausias man nutikęs dalykas. Tai – stebuklas, susilaukti kūdikio ir auginti tą mažą sutvėrimą. Mane nukrečia šiurpas, kai apie tai pagalvoju“, – tęsė Barbara Eden.

Matthew Ansara 14 metų su pertraukomis gydėsi reabilitacijos klinikose. Deja, vyrą itin žalinga priklausomybė pražudė.

Jo motina atskleidė iš pradžių neatpažinusi, kad vienintelė jos atžala kovoja su priklausomybe – žavus jaunuolis vis ilgiau miegodavo, vis dažniau jam pasireikšdavo staigūs pykčio protrūkiai.

„Be galo bijojau. Nežinojau, ką daryti. Jis buvo per jaunas, kad suprastų, jog jam reikalingas gydymas arba pagalba. Stebuklas, kad jis išgyveno iki 35-erių“, – kalbėjo aktorė.

Nežinau, ar yra kas nors blogesnio už vaiko netektį. Kaip mama, jaučiau didžiulę kaltę ir pyktį, o po jo mirties man nedžiūvo ašaros. Nors buvo 35-erių, man jis išliko kūdikiu.“

Vida Press nuotr./Barbara Eden ir Jonas Eicholtzas
Vida Press nuotr./Barbara Eden ir Jonas Eicholtzas

Barbara Eden iš viso prie altoriaus žengė tris kartus: su Michaelu Ansara 1958-aisiais, Charlesu Fegertu 1977-aisiais, su kuriuo santuoka nutrūko po penkerių metų, ir Jonu Eicholtzu 1991-aisiais.

Trečias kartas nemelavo ir aktorė bei architektas ir nekilnojamojo turto plėtotojas mėgaujasi ramiu ir laimingu vedybiniu gyvenimu, kupinu kelionių po tolimiausius pasaulio kampelius. Pora itin mėgsta lankyti jiems nepažįstamas vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas