Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažyčiu nėščiosios pilvu pasaulį stebinusią Sarah Stage įamžino Lietuvą garsinanti fotografė

Sveiko gyvenimo aktyvistė, modelis ir „Instagram“ žvaigždė Sarah Stage (34 m.) viso nėštumo metu stebino pasaulį savo vos matomu pilvuku, o susilaukusi sūnaus panoro įamžinti tą trumpą, greitai prabėgantį kūdikystės laikotarpį gražiose nuotraukose. Tam Sarah Stage kreipėsi į žinomą fotografę Ivette Ivens, garsinančią Lietuvos vardą pasaulyje.
Sarah Stage 39-ą (kairėje) ir 36-ą (dešinėje) nėštumo savaitėmis
Sarah Stage 39-ą (kairėje) ir 36-ą (dešinėje) nėštumo savaitėmis / „Instagram“ nuotr.

Radviliškyje gimusi ir užaugusi 28-erių Ivette Ivens (tikras jos vardas – Iveta, bet užsienyje lietuvė prisistato amerikietiška šio vardo versija) savo gyvenimą jau ne vienerius metus kuria JAV, Čikagoje, kur atvyko įsimylėjusi Amerikos lietuvį Tadą (Todd). Laidoje „Bus visko“ Ivette yra pasakojusi, kad jiedu visiškai atsitiktinai susipažino internetu, o dabar laimingai gyvena ir augina du sūnus.

Svečioje šalyje lietuvė įsitvirtino kaip savamokslė fotografė, o visame pasaulyje išgarsėjo savo kerinčiomis nuotraukomis su žindančiomis mamomis – fotoprojektu „Breastfeeding Goddesses“.

Būtent į ją kreipėsi socialinių tinklų žvaigždė Sarah Stage, panorusi įamžinti savo sūnelio kūdikystės akimirkas. Nuostabiais fotosesijos rezultatais ji pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje:

15min primena, kad Sarah Stage antrąjį sūnų pagimdė spalio 16-ąją, berniukui buvo duotas Logano Alexanderio vardas.

Nors daug kas nuogąstavo, kad dėl stebėtinai lieknos Sarah Stage figūros kūdikis gali gimti neišnešiotas ar sverdamas per mažai, vis tik berniukas pasaulį išvydo laiku – 39-ą nėštumo savaitę ir sverdamas 3 231 gramą.

Loganas – antras vaikas šeimoje. Sarah Stage su vyru Kristopheriu dar augina sūnų Jamesą Hunterį, kuriam šį mėnesį sueis treji.

Išgarsėjo dėl neįtikėtinos figūros

Sarah Stage pasaulyje išgarsėjo būtent dėl savo figūros – vieni žavėjosi, o kiti kritikavo nėščios moters kūno formas.

Rugpjūtį, kai buvo septintą mėnesį nėščia, moteris atskleidė, kad per nėštumą priaugo 8 kg ir tuo metu svėrė tik 62 kg. Ji sportavo viso nėštumo laikotarpiu, tačiau stipriai sumažino treniruočių skaičių ir atliekamų pratimų intensyvumą.

Rugsėjį Sarah Stage atšventė savo kūdikio sutiktuvių šventę, kurios metu buvo pasipuošusi dviem vakarinėmis suknelėmis, mat negalėjo išsirinkti vienos. Jos abi maskavo mažytį moters pilvuką, o kai kuriais kampais žiūrint net nebūtum supratęs, kad toji moteris yra nėščia ir netrukus gimdys!

Per pirmąjį nėštumą Sarah Stage taip pat stebino visą pasaulį savo neįprastai lieknomis kūno formomis ir stangriu pilvo presu – net devintą nėštumo mėnesį jos pilvas buvo tik vos vos pasipūtęs.

Štai kaip Sarah Stage atrodė prieš pat gimdymą:

???????? #39weeks

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW???????? (@sarahstage) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas