Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Megan Fox taps Moterimi kate

Viena seksualiausių aktorių tituluojama Megan Fox pasirašė kontraktą ir naujajame filme apie legendinį Betmeną vaidins Moterį katę.
Megan Fox
Megan Fox / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau legendinės Moters katės vaidmenį yra sukūrusios aktorės Halle Berry ir Michelle Pfeiffer. Britų portalo Thesun.co.uk žurnalistai šmaikštauja, kad vilkėti iš latekso ar odos pasiūtą seksualų kostiumą ir katės ausis tikrai nelengva, tačiau žavingajai „Transformerių“ žvaigždei turėtų būti nesunku užsiauginti katės nagus.

Pabrėžiama, kad M.Fox kur kas geresni duomenys būti Moterimi kate nei vyresnių kolegių H.Berry ir M.Pfeiffer. Vienas svarbiausių bruožų – 23-ejų stulbinamos sėkmės sulaukusios aktorės tipažas yra piktesnis ir agresyvesnis. Britai neabejoja, kad M.Fox puikiai susitvarkys su šiuo vaidmeniu.

Naujoje dalyje taip pat pasirodys kitos atkurto filmo žvaigždės. Ekrane žiūrovai išvys „Tamsos riteryje“ jau matytą Betmeną – Christianą Bale‘ą ir Betmeno vyresnįjį liokajų, kuį vaidina aktorius Michaelas Caine‘as. Filmą režisuos ankstesnių dalių režisierius Christopheris Nolanas. Kino juosta filmuoti bus pradėta jau kitąmet, tačiau ekranuose pasirodys ne anksčiau kaip 2011-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas