Meghan Markle dėl princo Harry paliks ją išgarsinusį serialą „Suits“: šis sezonas jai – paskutinis

Amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) neilgai trukus atsisveikins su ją išgarsinusiu serialu „Kostiumuotieji“ („Suits“) – septintasis sezonas bus jos paskutinis, praneša „Deadline“.
Princas Harry, Patrickas J. Adamsas ir Meghan Markle
Princas Harry, Patrickas J. Adamsas ir Meghan Markle / Scanpix ir Vida Press nuotr.

Serialas apie teisininkų gyvenimą, kuriame Meghan Markle vaidino advokatę Reičel Zein nuo pat jo pradžios 2011-aisiais, ją ir išgarsino. Bet ne tiek, kaip aktorės romanas su britų princu Harry (33 m.): kai prieš metus paaiškėjo, kad jiedu yra pora, apie Meghan Markle sužinojo visi – net ir tie, kurie anksčiau nė nebuvo girdėję apie tokį serialą kaip „Kostiumuotieji“.

Tačiau draugystė su princu turi savo kainą: būti princo sužadėtine ar žmona ir tuo pačiu aktyviai dalyvauti pramogų versle – nesuderinami dalykai, tad nuo pat pradžių buvo kalbama, kad Meghan Markle anksčiau ar vėliau teks atsisakyti aktorės karjeros (beje, dėl draugystės su princu aktorė turėjo atsisakyti ir kitos savo veiklos – balandį ji uždarė savo trejus metus su didžiule aistra plėtotą gyvenimo būdo tinklaraštį „The Tig“).

„Deadline“ žiniomis, Meghan Markle „Kostiumuotųjų“ kontraktas baigsis po septinto sezono ir nė neabejojama, kad toliau jis nebus pratęstas.

15min primena, kad septintasis „Kostiumuotųjų“ sezonas pradėtas rodyti šių metų liepą, bet dabar yra padaryta vidurio sezono pertrauka – naujos serijos, kurios filmuojamos kaip tik šiuo metu, TV eterį pasieks tik 2018-ųjų pradžioje.

Vida Press nuotr./Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“
Vida Press nuotr./Meghan Markle seriale „Kostiumuotieji“

Tuo pačiu metu netyla kalbos, kad princas Harry ir Meghan Markle jau yra susižadėję, tačiau kol kas šios žinios neskelbia viešai tam, kad Meghan galėtų ramiai užbaigti filmuotis paskutinėse serijose. Tokia pati situacija yra ir kitoje stovyklos pusėje – „Kostiumuotųjų“ kūrėjai ir pati Meghan Markle neskuba patvirtinti, kad septintas sezonas jai bus paskutinis, mat tada visi pasidarytų išvadas, jog ji ir Harry jau yra susižadėję.

Vida Press nuotr./Meghan Markle ir Patrickas J. Adamsas seriale „Kostiumuotieji“
Vida Press nuotr./Meghan Markle ir Patrickas J. Adamsas seriale „Kostiumuotieji“

„Kostiumuotieji“ neteks dar vieno aktoriaus

Beje, „Deadline“ žiniomis, po septintojo sezono „Kostiumuotieji“ dar labiau nukraujuos – pranešama, kad pasitrauks ne tik Meghan Markle, bet ir jos sužadėtinį Maiką Rosą seriale vaidinantis Patrickas J. Adamsas (36 m.) – vienas iš dviejų pagrindinių serialo aktorių.

Patricko J. Adamso kontraktas taip pat baigiasi po septinto sezono ir jis taip pat apsisprendė jo nebepratęsti.

„Jis jau prieš kurį laiką apsisprendė palikti serialą, – „Us Weekly“ sakė vienas šaltinis. – Patrickas nori imtis kitų darbų ir suprato, kad jo laikas seriale jau baigėsi. Serialo kūrėjai laukė, kol Gabrielis Machtas pasirašys (kontrakto pratęsimą) – jis lieka, taigi aštuntas sezonas bus, kol kas planuojamas ir devintas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas