Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle motinystės atostogose neužsibus: taps britiškojo „Vogue“ kviestine redaktore

Neseniai pagimdžiusi ir viešumoje pasirodžiusi Sasekso hercogienė Meghan Markle (37) rugsėjo mėnesį taps kviestine „Vogue“ redaktore. Moteris dalyvaus fotosesijose ir pati parengs vieną komentarą. Tiesa, kunigaikštienė nereiškė didelio noro pasirodyti ant žurnalo viršelio.
Sasekso hercogienė Meghan
Meghan Markle / „Scanpix“ nuotr.

Rugsėjo mėnesio „Vogue“ žurnalo fotosesijos vyks Frogmoro kotedže, kuriame gyvena karališkoji M.Markle šeima. Tiesa, žurnale neišvysime nei vienos princo Harry ir neseniai pasaulį išvydusio mažylio Archie nuotraukų. Hercogienė ketina išlaikyti šeimos privatumą net tada, kai trumpam taps pasaulyje žinomo žurnalo redaktore.

Britų „Vogue“ redaktorius Edwardas Enninfulas pats asmeniškai susitarė dėl tokios galimybės su M.Markle. Deja, JAV „Vogue“ redaktorė Anna Wintour tik stebės darbą, tačiau iš arčiau jame nedalyvaus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland

„Meghan parengs redaktorės komentarą, taip pat bendradarbiaus su moterimis, kurios rašys tokiomis temomis, kaip moterų įgalinimas ir išsilavinimas. Edwardas labai džiaugėsi, kad nuo pirmos dienos ją priėmė, o Wintour susierzinusi, kad praleido tokią galimybę. Tai nieko nesusiję su Archie, jos šeima ar namais. Tai visiškai apie moterų įgalinimą “, – pasakojo „Vogue“ žurnalo darbuotojas.

Meghan taip pat neseniai pasirodė viename „Vogue“ straipsnyje, kuriame ji pakliuvo į 25 įtakingiausių moterų sąrašą.

15min primena, Tėvo dienos proga princas Harry pasidalijo savo šešių savaičių sūnaus Archie nuotrauka. Tėvo dieną pasirodė ir daugiau detalių apie netrukus įvyksiančias naujagimio krikštynas.

Tėvo dienos proga socialiniame tinkle princas Harry pasidalijo jautria jo ir sūnaus akimirka, taip pat perdavė visiems pasaulio tėčiams linkėjimų.

Tėvo dieną britų žiniasklaidoje pasirodė ir detalių apie Archie krikštynas – jos numatytos kitą mėnesį Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje – toje pačioje vietoje, kur susituokė tėvai: princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle.

Krikštynų metu naujagimis vilkės tokį patį drabužėlį, kokį 1984-aisiais Vindzore krikštynų metų dėvėjo jo tėtis princas Harry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas