Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meghan Markle pirmą kartą prakalbo apie santykius su princu Harry: „Mes įsimylėję“

Po to, kai pasaulis sužinojo apie britų princo Harry (32 m.) romaną su amerikiečių aktore Meghan Markle (36 m.), ši šiek tiek atsiribojo nuo viešumos. Tačiau įtakingajam žurnalui „Vanity Fair“ pavyko ją prakalbinti – Meghan ne tik papuošė naują žurnalo viršelį, bet ir pirmą kartą papasakojo apie savo santykius su princu.
Meghan Markle
Meghan Markle / „Vanity Fair“/Peter Lindbergh nuotr.

Viename iš itin retų interviu aktorė ir filantropė Meghan Markle išdidžiai pareiškė, kad ji yra įsimylėjusi britų princą.

„Mes pora. Mes įsimylėję, – sakė ji „Vanity Fair“ žurnalistui. – Esu tikra, kad bus laikas, kai mums teks išlįsti į viešumą ir pasirodyti bei papasakoti kokių nors istorijų, bet viliuosi, kad žmonės supranta, jog tai yra mūsų laikas. Jis skirtas tik mums. Dalis to, kas daro tai taip ypatinga, ir yra, kad tai tik mūsų. Bet mes laimingi. Asmeniškai aš dievinu didžias meilės istorijas.“

15min primena, kad Meghan Markle ir princo Harry meilės istorija prasidėjo 2016-ųjų pavasarį, o tai, kad jiedu yra pora, pasaulis sužinojo po kelių mėnesių. Nuo to laiko princas ir Meghan sugeba leisti laiką drauge nepakliūdami į paparacų ar smalsių aplinkinių akiratį, vis stiprindami savo ryšį.

„Toks bendravimas turi savų iššūkių, ir jis būna banguotas – vienomis dienomis būna sunkiau nei kitomis, – apie didžiulį užgriuvusį dėmesį kalbėjo serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždė. – Mane nustebino tai, kaip viskas pasikeitė. Bet aš tebeturiu savo artimųjų ir, žinoma, savo vaikino paramą.“

„Galiu pasakyti, kad visa tai atrodo labai paprasta. Mes esame du žmonės, kurie yra laimingi ir įsimylėję. Mudu tyliai susitikinėjome apie šešis mėnesius iki kol tai tapo naujiena žiniasklaidoje, ir visą tą laiką aš dirbau. Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, tai žmonių požiūris – niekas manyje nepasikeitė. Aš vis dar tas pats žmogus“, – paprastai ir atvirai kalba princo Harry mylimoji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princas Harry mylimąją Meghan Markle išsivežė atostogų į Afriką, kur susižadėjo jo brolis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas