Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meghan Markle tėvas ėmėsi naujo projekto: kuria dokumentinį filmą apie savo ir dukros gyvenimą

Meghan Markle tėvas atskleidė ruošiantis dokumentinį filmą, kuriuo viliasi padėti susikurti išsamesnį paveikslą apie jo ir dukters gyvenimą. 76-erių Thomas Markle’as tikina į juostą įtrauksiantis dar niekur nematytų kardų iš hercogienės vaikystės, pirmosios santuokos ir ankstyvos karjeros, rašo Independent.co.uk.
Meghan Markle, Thomas Markle'as
Meghan Markle, Thomas Markle'as / Vida Press nuotr.

Iš Meksikos „The Sun“ Th.Markle’as teigė, kad dokumentiniame filme iš pradžių bus papasakota apie jo gyvenimą, jo šeimą, meilę teatrui ir televizijai bei jo karjerą.

„Tada apie mano gyvenimą su Meghan, jos vaikystę, dienas mokykloje iki jai iškeliaujant į koledžą bei kada prasidėjo jos karjera“, – tęsė vyras.

„Drauge gyvenome gerai, iki pat jos pirmosios santuokos ir išsikraustymo į Kanadą. Tada prasideda nauja istorija! Tarsi „Kas nutiko mano mergaitei?“ – dokumentikos detalėmis dalijosi Th.Markle’as.

Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu
Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu

JAV su vyru princu Harry ir sūnumi Archie šiuo metu gyvenančios Sasekso hercogienės tėvui filmą kurti padeda kinematografas. Jis tikisi, kad tuo pat metu pavyks išsiaiškinti ir santykių su dukra pablogėjimo priežastį.

Galbūt įkvėpimo pačiam kurti filmą Th.Markle’as pasisėmė iš „Channel 5“ dokumentikos „Thomas Markle: My Story“, kurioje filmavosi pernai. Joje nagrinėti „sudėtingi“ vyro ir dukters santykiai iki jai ištekant už princo Harry 2018 m. gegužę.

Th.Markle’as turėjo link altoriaus lydėti savo dukrą, tačiau per TMZ pranešė vestuvėse nedalyvausiantis sutrikus sveikatai – jis patyrė širdies smūgį.

Minėtoje dokumentikoje M.Markle tėvas išsakė savo nuomonę apie dukters sprendimą atsisakyti karališkojo titulo ir persikelti gyventi į Ameriką.

„Apmaudu, nes jai pavyko išpildyti kiekvienos merginos svajonę. Visos jaunos mergaitės nori tapti princesėmis ir jai tai pavyko, o dabar ji to atsisakė… Atrodo, kad viso to ji atsikratė dėl pinigų“, – sakė į pensiją išėjęs vyras.

Pasak buvusio apšvietimo režisieriaus, jo dokumentinis filmas turėtų pasirodyti dar šių metų pabaigoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle atskleidė patyrusi persileidimą

Neapsikentę užgauliojimų Meghan Markle ir princas Harry visam laikui traukiasi iš socialinių tinklų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas