Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų vestuvės: išrinkite įspūdingiausią 2018-ųjų pasaulio garsenybių meilės šventę

Kviečiame prisiminti ir išrinkti pačias įspūdingiausias 2018 metų vestuves, kurias iškėlė pasaulio garsenybės.
Įspūdingiausios 2018-ųjų vestuvės: Nickas Jonas ir Pryanka Chopra, Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas bei princas Harry ir Meghan Markle
Įspūdingiausios 2018-ųjų vestuvės: Nickas Jonas ir Pryanka Chopra, Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas bei princas Harry ir Meghan Markle / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kviečiame balsuoti apklausoje ir išrinkti pačias gražiausias pramogų pasaulio žvaigždžių vestuves, iškeltas 2018 metais:

Shanina Shaik ir DJ Rucus

Lietuviško kraujo turintis Australijos modelis Shanina Shaik (jos mama – Australijos lietuvė, o tėtis – pakistanietis) balandžio 28-ąją mažytėje Eleuteros saloje Bahamose susituokė su DJ Rucusu, kurio tikrasis vardas – Gregory Andrewsas. „Victoria's Secret“ podiumu ne kartą žengusi gražuolė per savo vestuves pakeitė net tris sukneles, o pagrindinį, kuria vilkėdama ir ištarė lemtingąjį „taip“, buvo kurta „Ralph & Russo“ mados namų.

View this post on Instagram

Man Crush ???????????? #MCM

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Princas Harry ir Meghan Markle

Šios karališkos vestuvės sulaukė neabejotinai daugiausiai dėmesio šiais metais. Juk tokių pompastiškų karališkų vedybų pasitaiko ne taip ir dažnai.

Juokaujama, kad gegužės 19-ąją pašėlęs princas Harry pagaliau buvo sutramdytas – jis sutiko, įsimylėjo ir vedė savo svajonių moterį, amerikiečių aktorę Meghan Markle. O ši, beje, tapo pirmąja britų karališkosios šeimos nare, turinčia afroamerikiečių kraujo – jos tėvas yra baltaodis, o motina juodaodė.

Pasakiškos vestuvės vyko Vindzoro pilyje, jas tiesiogiai transliavo daugybė pasaulio šalių, o ceremonijos liudininkais tapo milijonai žmonių, stebėjusių šį įvykį prie TV ekranų.

Įstabioji nuotaka vilkėjo klasikine „Givenchy“ mados namų dizainerės Claire Waight Keller kurta suknele. Ji sulaukė dviprasmiškų vertinimų – vieniems labai patiko suknelės subtilumas ir minimalizmas, o kitiems ji pasirodė tiesiog per paprasta.

Kitas Haringtonas ir Rose Leslie

Birželio 23-iąją Škotijos pilyje susituokė kultinių „Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie. Aktoriai susipažino ir įsimylėjo vienas kitą filmuodamiesi šiame seriale, o jų šešerius metus besitęsiančią meilę romantiškos vestuvės.

Poros vestuvės įvyko įspūdingoje pilyje, kuri jau beveik 900 metų priklauso nuotakos šeimai – Rose Leslie yra iš kilmingų aristokratų giminės. Šioje pilyje aktorė net praleido nemažą dalį savo vaikystės!

Pasveikinti jaunavedžių į Škotiją atvyko ir dauguma pagrindinių „Sostų karų“ aktorių.

Chiara Ferragni ir Fedez

Rugsėjo 1-ąją mados ir stiliaus ikona ir viena populiariausių pasaulio tinklaraštininkių Chiara Ferragni Sicilijoje ištekėjo už savo tautiečio reperio Fedez. Dviejų Italijos garsenybių vestuvės buvo tokios pasakiškos, kad iš karto pramintos metų vestuvėmis Italijoje, o apie šią puotą išgirdo ir sužinojo net tie, kurie iki tol jaunavedžių nelabai žinojo.

Nuotaka vestuvėms buvo pasiruošusi tris viena už kitą įspūdingesnes sukneles, kurias specialiai jai kūrė „Dior“ mados namai.

Poros šventės vieta atrodė lyg magiškas atrakcionų parkas: staliukų zona buvo išpuošta tūkstančiais lempučių, o čia pat buvo įrengtas nuosavas atrakcionų parkas – su karuselėmis, supynėmis ir net velnio ratu! Visos net mažiausios smulkmenos buvo apgalvotos ir personalizuotos. Pavyzdžiui, žaidimų automate išlošti buvo galima ne bet kokius pliušinius žaisliukus, o pliušines Chiaros ir Fedez versijas!

„Instagram“ nuotr./Chiaros Ferragni ir Fedez vestuvės
„Instagram“ nuotr./Chiaros Ferragni ir Fedez vestuvės

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Popdainininko Justino Bieberio ir dainininkės Hailey Baldwin vestuvės – neabejotinai pačios mįslingiausios 2018-aisiais. Ilgą laiką net nebuvo aišku, jie susituokė ar ne, kol galiausiai pelės ir katės žaidimą žaidę jaunavedžiai nusprendė nebeslėpti: taip, jie vyras ir žmona. Tai išdavė Hailey Baldwin sprendimas pasikeisti savo pavardę „Instagram“ paskyroje – dabar ji vadinasi ponia Bieber.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

O iš tiesų visas šurmulys dėl porelės vestuvių kilo rugsėjį, kai jiedu buvo pastebėti Niujorko teismo rūmuose. Iš pradžių manyta, kad ten įsimylėjėliai tik pateikė prašymus tuoktis, bet vėliau ėmė sklisti kalbos, jog ten nuėję jiedu ekspromtu ir susituokė. Šią informaciją jie patys iš pradžių neigė arba išsisukinėjo nuo tiesaus atsakymo.

Tiesa, pora planuoja ateityje iškelti didelę vestuvių puotą visiems draugams ir artimiesiems, tad apie šią šventę dar greičiausiai išgirsime.

Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas

Holivudo žvaigždė Gwyneth Paltrow (46 m.) rugsėjo 29-ąją antrą kartą ištekėjo – jos naujuoju vyru tapo metais vyresnis prodiuseris Bradas Falchukas. Nors ši santuoka aktorei – antroji, tačiau vestuves ji šventė pirmą kartą.

Pirmosios Gwyneth Paltrow vestuvės su „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu buvo labai kuklios ir labiau priminė paprastą formalumą, tad ji prisipažino, kad planuodama antrąsias vestuves viską išgyveno kaip pirmą kartą, ir pirmą kartą pasijuto tikra būsima nuotaka.

Didžiajai dienai aktorė išsirinko „Valentino“ mados namų nėrinių suknelę.

Princesė Eugenie ir Jackas Brooskbankas

Tai buvo antros karališkos vestuvės šiais metais Jungtinėje Karalystėje. Tik šių, priešingai nei Harry ir Meghan, tautiečiai ir pasaulis taip stipriai nelaukė. Kai kurie net labai garsiai kritikavo – esą kam rengti tokias pompastiškas vestuves princesei, kuri tik devinta eilėje į sostą ir realiai „nedirba“ princese, t.y. neturi jokių oficialių pareigų.

Net ir vestuvių diena nebuvo palanki princesei ir jos išrinktajam: siautė didžiulis vėjas, kuris sukėlė nemažai trukdžių ne tik į bažnyčią Vindzore besirenkantiems svečiams, bet ir vartė gėlių kompozicijas bei dekoracijas.

Tačiau jaunavedžiams nuotaikos nesutrukdė nei nepalankiai nusiteikę tautiečiai, nei prastas oras: karalienės anūkė princesė Eugenie ir verslininkas Jackas Brooskbankas spalio 12-ąją tapo vyru ir žmona ir tai – laimingiausia diena jų gyvenime.

Pryanka Chopra ir Nickas Jonas

Vienos didžiausių pramogų pasaulio vestuvių šiais metais atšoktos metams einant į pabaigą Indijoje: čia susituokė JAV dainininkas Nickas Jonas ir 10 metų už jį vyresnė aktorė, dainininkė bei buvęs „Mis Pasaulis“ Priyanka Chopra.

Poros vestuvės truko net kelias dienas, o ir ceremonijos vyko net dvi – viena tradicinė indiška, o kita krikščioniška, per kurią nuotaka vilkėjo baltą vestuvinę suknelę.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Prieš pat Kalėdas, gruodžio 23-iąją, tyliai ir jaukiai savo namuose susituokė dainininkė Miley Cyrus ir aktorius Liamas Hemsworthas. Ši jų santuoka vainikavo 10 metų trukusią jų meilės istoriją – pora susipažino ir draugauti pradėjo 2009-aisiais, filmuodamiesi juostoje „Paskutinė daina“ („The Last Song“).

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas