Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Michaelo Jacksono vaikai „svajoja apie Holivudą“

Pranešama, kad Michaelo Jacksono populiarumas ir jį persekioję paparacai neišgąsdino ir nuo popindustrijos neatbaidė jo vaikų – šie svajoja būti kino žvaigždėmis.
Jermaine'as Jacksonas
Jermaine'as Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Popkaraliaus brolis Jermaine‘as žurnalistus tikino, kad visi trys vėlionio vaikai – 12-metis Prince‘as Michaelas I, 11-metė Paris ir 7-erių Prince‘as Michaelas II – yra labai susidomėję kino industrija ir paaugę ketina užkariauti didžiuosius ekranus. Dainininkų karjeros jų neva nedomina.

„Manau, jie įsilies į kino pasaulį. Jei dabar įskiepysime dorumą ir tinkamas vertybes, vėliau jie susitvarkys su bet kokiomis situacijomis“ , –  sakė 54-erių J.Jacksonas. Anot jo, šiuo metu vaikus prižiūri giminaičiai ir auklės.

Tuo tarpu jau spalio 28-ąją pasaulyje bus pristatytas dokumentinis filmas „This Is It“, kuriame bus parodytos paskutiniosios M.Jacksono gyvenimo dienos. Nepranešama, ar vaikams kadrai bus parodyti, tačiau oficialia jų globėja pripažinta popkaraliaus motina 79-erių Katherine pareiškė filmo nežiūrėsianti. „Nemanau, kad tai mano jėgoms. Gal po kiek laiko aš jį pažiūrėsiu“,  – sakė garbingo amžiaus moteris. Filmą apie brolį boikotuoti ketina ir dainininkė La Toya.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas