Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Miley Cyrus kelias savaites praleis tyloje: atlikėjai uždrausta dainuoti

Miley Cyrus gerbėjai kurį laiką mylimos dainininkės balso negirdės – jai atlikta balso stygų operacija, po kurios draudžiama dainuoti, praneša „People“.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

26-erių M.Cyrus prieš keletą savaičių į ligoninę buvo paguldyta dėl anginos. Tonzilių apžiūros metu atlikėjos gydytojas pastebėjo, kad atsirado problemų su pacientės balso stygomis ir iki šių metų pabaigos jai būtina atlikti operaciją. Kokios tos problemos, neskelbiama.

Kaip rašoma, ne vienerius metus nuo to kentėjusi M.Cyrus, žinoma, ryžosi gydymui. Operacija buvo sėkminga, tačiau į sceną atlikėja iškart po jos negrįš. Keletą savaičių jai įsakyta tylėti – iš pradžių net nekalbėti, o vėliau tik nedainuoti. Nepaisant to, dainininkei artimas šaltinis atskleidė, kad ji „jaučiasi puikiai ir sugrįš geresnė nei bet kada kitų metų pradžioje“.

Sveikdama po operacijos M.Cyrus neliūdi. Kompaniją jai palaiko naujasis jos mylimasis australas Cody Simpsonas. Romantiški jausmai tarp poros, kaip skelbė „Eonline“, užsimezgė maždaug prieš mėnesį.

View this post on Instagram

after party ????‍☠️

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

15min primena, kad vasaros pabaigoje M.Cyrus pranešė apie skyrybas su vyru Liamu Hemsworthu. Netrukus po to užsienio spaudoje pasirodė pranešimai apie atlikėjos romaną su Kaitlynn Carter. Deja, pastarasis tęsėsi neilgai ir jau rugsėjo pabaigoje Miley vėl buvo vieniša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas