Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė 33 metų nuomonės formuotoja: gyvybė užgeso po sėdmenų didinimo operacijos

Po populiarios kūno tobulinimo operacijos mirė nuomonės formuotoja Aline Ferreira. 33-ejų brazilė, kuri instagrame buvo pritraukusi 57 tūkstančius sekėjų, socialiniuose tinkluose kūrė turinį apie madą, keliones ir kasdienį gyvenimą.
Aline Ferreira
Aline Ferreira / Socialinių tinklų nuotr.

Apie 33 metų nuomonės formuotojos Aline Ferreira mirtį ir jos priežastis rašo leidinys „Correo Brazilenze“.

Moters širdis nustojo plakti dėl išplitusios infekcijos

Teigiama, kad Aline nusprendė pasididinti sėdmenis „Ame-se“ klinikoje Gojanijos (Goiania) mieste. Pasak moters sutuoktinio, iškart po operacijos ji grįžo į savo namus ir jautėsi gerai. Tačiau kitą dieną Aline sveikatos būklė ėmė blogėti: ji pradėjo karščiuoti ir prastai pasijuto.

A.Ferreiros vyras nedelsdamas nuvyko į įstaigos savininkės ir procedūrą atlikusios Graziellos da Silvos kliniką. Ten jam buvo paaiškinta, kad tai normali organizmo reakcija ir kad Aline reikia išgerti vaistų nuo karščiavimo.

Tačiau tai nepadėjo. Aline ėmė skaudėti pilvą, ji prarado sąmonę. Dviejų vaikų motina buvo paguldyta į ligoninę Asa Norte, o po kelių dienų ji perkelta į privačią medicinos įstaigą Asa Sul rajone.

A.Ferreiros šeima tvirtino, kad Graziella da Silva jai į kiekvieną sėdmenį suleido po 30 ml polimetilmetakrilato. Tačiau medikė tai paneigė, sakydama, kad ji naudojo biostimuliatorių, ir išsakė mintį, kad infekciją galėjo sukelti Aline namuose buvusi paklodė.

Kaip skelbia „Correo Brazilenze“, G.Da Silva buvo suimta. Kol vyksta tyrimas, klinika, kuri neturėjo medicinos licencijos tokioms procedūroms atlikti, uždaryta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus