Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė Alos Pugačiovos buvęs vyras: neatlaikė koronaviruso

Antradienį, būdamas 77-erių metų, mirė buvęs Rusijos estrados dainininkės Alos Pugačiovos vyras kino režisierius Aleksandras Stefanovičius.
Ala Pugačiova
Ala Pugačiova / Scanpix nuotr.

Režisierius Aleksandras Stefanovičius mirė Bachrušino ligoninėje, kur liepos pradžioje buvo paguldytas dėl negalavimų plaučiuose, praneša naujienų portalas The News Glory.

Aleksandras Stefanovičius buvo antrasis Alos Pugačiovos vyras. Jie buvo susituokę trejus metus – nuo 1977 m. gruodžio iki 1980 m. gruodžio. Vyras aktyviai dalyvavo kuriant sceninį dainininkės įvaizdį. Pasak jo, būtent jis išrado Pugačiovos stilių.

Pirmasis Alos vyras buvo cirko artistas iš Lietuvos šiaulietis Mykolas Orbakas, su kuriuo pora susilaukė taip pat dainininke tapusios dukros Kristinos.

Po to ji ištekėjo už A.Stefanovičiaus ir kartu gyveno trejus metus, tačiau galiausiai išsiskyrė.

Pugačiova ištekėjo trečią kartą už prodiuserio Jevgenijaus Boldino, su kuriuo daug bendradarbiavo. Šiuo laikotarpiu ji turėjo darbinius ir romantiškus santykius su jaunu muzikantu bei dainininku Vladimiru Kuzminu. 1993 m. ji išsiskyrė su Jevgenijumi Boldinu teigdama, kad jų profesinis gyvenimas per daug trukdo asmeniniam gyvenimui.

Ketvirta santuoka buvo su garsiu dainininku Filipu Kirkorovu, trukusi devynerius metus.

Nuo 2011 metų A.Pugačiova yra ištekėjusi už garsaus rusų komiko Maksimo Galkino. Kartu jie augina dvynukus, Lizą ir Harį, kuriuos pagimdė surogatinė motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas