Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė 31-erių sulaukusi „Amerikos talentų“ žvaigždė Jane Marczewski-Nightbirde

Amerikiečiai išgyvena skaudžią netektį – mirė „America's Got Talent“ („Amerikos talentuose“) sužibėjusi dainininkė Jane Marczewski-Nightbirde. Moteriai buvo vos 31-eri.
Jane Marczewski
Jane Marczewski / Stopkadro nuotr.

Kaip praneša CNN, 31-erių J.Marczewski mirė vasario 19-ąją pralaimėjusi kovą su krūties vėžiu. Šią žinią užsienio žiniasklaidai patvirtino velionės artimieji.

„Mes, jos šeima, esame sugniuždyti šios milžiniškos netekties“, – rašoma Marczewskių šeimos išplatintame pranešime.

Talentingajai Nightbirde krūties vėžys buvo nustatytas 2017 metais. Kurį laiką onkologinė liga buvo remisijoje, vis dėlto galiausiai išplito į plaučius, stuburą ir kepenis.

Talentingoji dainininkė melomanų dėmesį patraukė 2021-ųjų birželį, kai įžengė į šou „America's Got Talent“ sceną. Čia Nightbirde atliko savo kūrybos dainą „It's OK“, pavergusią milijonus širdžių ir J.Marczewski pavertusią tikra žvaigžde. Ne mažiau nei kūrinys, šou komisiją ir žiūrovus sužavėjo šilta Jane asmenybė.

Stopkadro nuotr./Jane Marczewski
Stopkadro nuotr./Jane Marczewski

„Jūs negalite laukti, kol gyvenimas nebebus sunkus, kol nuspręsite būti laimingi“, – kalbėjo apie vėžio diagnozę prabilusi atlikėja.

J.Marczewski pasirodymo ir asmenybės pakerėtas S.Cowellas nuspaudė visų dalyvių geidžiamą „auksinį mygtuką“, suteikiantį kelialapį į laidos finalą. Vis dėlto 2021-ųjų rugpjūtį Jane iš konkurso pasitraukė – jos sveikata pablogėjo.

„Mano sveikata pablogėjo, o kova su vėžiu reikalauja visos mano energijos ir dėmesio. Labai liūdna pranešti, kad šiame šou „America's Got Talent“ sezone jau nebegalėsiu dalyvauti“, – emocingame „Instagram“ įraše dalijosi dainininkė.

Iki šios dienos „Youtube“ platformoje paviešintas Nightbirde pasirodymas Amerikos talentų šou sulaukė daugiau nei 41 milijono peržiūrų.

VIDEO: Golden Buzzer: Nightbirde's Original Song Makes Simon Cowell Emotional - America's Got Talent 2021

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas