Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė „Disney“ legenda Russi Taylor: pelytę Minę įgarsino daugiau nei 30 metų

Užsienio žiniasklaidą apskriejo žinia, kad penktadienį Kalifornijoje mirė garsaus „Disney“ personažo Pelytės Minės (angl. Minnie Mouse) balsas, 75-erių Russi Taylor.
Russi Taylor ir pelytė Minė
Russi Taylor ir pelytė Minė / Vida Press nuotr.

„Labai gaila pranešti, kad pelytė Minė prarado savo balsą. Daugiau nei 30 metų ją įgarsino Russi, tai buvo partnerystė, kuri „Disney“ animacinę heroję Minę padarė visiems gerai žinomu ir atpažįstamu personažu, o Russi – tikra legenda. Jas labai mylėjo visi gerbėjai“, – sakė „Disney“ kanalo generalinis direktorius Bobas Igeris.

Vyras taip pat pridūrė, kad yra labai dėkingas už Russi talentą, dvasią, kurią ji suteikė pelytei Minei: „Buvo labai didelė garbė ją pažinoti ir kartu dirbti. Džiaugiamės žinodami, kad jos darbai ir toliau įkvėps bei linksmins ateinančias kartas.“

Moteris pelytę Minę įgarsino nuo 1986-ųjų iki pat šių metų. Jos balsą taip pat galima išgirsti ir populiariame animaciniame seriale „Simpsonai“, kur Russi įgarsino Barto klasės draugą Martiną.

1991 metais Russi Taylor ištekėjo už Wayne'o Allwine'o, kuris iki savo mirties 2009 metais įgarsino žinomiausią pasaulyje animacinių filmų ir komiksų herojų peliuką Mikį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas