Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė filmo „Švytėjimas“ žvaigždė Shelley Duvall

Liepos 11-ąją mirė filmo „Švytėjimas“ aktorė Shelley Duvall. Jai buvo 75 metai.
Temos: 2 Mirtis švytėjimas

Pranešama, kad aktorė mirė nuo diabeto komplikacijų, miegodama savo namuose Blanco mieste, Teksase, tai „The Hollywood Reporter“ pasakojo Danas Gilroy, jos gyvenimo draugas, su kuriuo ji kūrė santykius nuo 1989 metų.

„Mus paliko mano brangi, miela, nuostabi gyvenimo palydovė ir draugė. Pastaruoju metu per daug kentėjo, dabar ji laisva. Skrisk, gražioji Shelley“, – sakė D.Gilroy.

Aktorė vaidino tokiuose filmuose kaip „McCabe & Mrs Miller“, „Nashville“, „Popeye and 3 Women“, tačiau labiausiai išgarsėjo atlikusi pagrindinį vaidmenį filme „The Shining“ ( liet. švytėjimas).

Žmonės.lt primena, kad anksčiau kalbėdama su „The New York Times“ Shelley Duvall sakė, kad 2002-aisiais pasitraukė iš šou verslo, nes žmonės Holivude ją įskaudino.

„Buvau žvaigždė, atlikau pagrindinius vaidmenis. Žmonės mano, kad manęs nebeliko (Holivude – red. past.) dėl to, kad pasenau, bet tai netiesa. Pasitraukiau dėl smurto“, – sakė aktorė.

Tiesa, Sh.Duvall neįvardijo, kokį smurtą patyrė.

Shelley, kuri sirgo cukriniu diabetu ir jos koja minėto interviu metu buvo ištinusi, didžiąją pokalbio dalį šokinėjo nuo temos prie temos ir citavo dainų žodžius. Nuotraukas iš savo senų filmų ji laikė maišelyje, įdėtame į pirštinių dėžutę.

Negana to, sklido kalbos, kad iš viešumos pasitraukusi aktorė miegodavo savo automobilyje, kuris prigrūstas panaudotų maisto pakuočių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai