Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvo kantri muzikos atlikėja Kylie Rae Harris: pateko į siaubingą avariją

Būdama 30-ies metų žuvo kantri muzikos atlikėja Kylie Rae Harris. Pranešama, kad mergina pateko į tragišką avariją Naujojoje Meksikoje, kurioje susidūrė net trys automobiliai.
Kylie Rae Harris
Kylie Rae Harris / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Teksasas Mirtis

Ketvirtadienį dainininkės atstovas pranešė, kad mergina žuvo susidūrus trims automobiliams, o jos šeima bei draugai dėl netekties sugniuždyti.

„Visi, kurie pažinojo Kylie, žino, kaip labai ji mylėjo savo šeimą ir kaip ji mylėjo muziką. Didžiausia pagarba jos neprilygstamam entuziazmui skleisti kuo daugiau meilės, kiek gali šiandien, ir klausytis muzikos, kuri jus įkepia“, – pranešime sakė dainininkės atstovė Sarah Frost.

„Instagram“ nuotr./Kantri muzikos atlikėja Kylie Rae Harris
„Instagram“ nuotr./Kantri muzikos atlikėja Kylie Rae Harris

Kylie buvo pakeliui į Taoso miestą, kai trečiadienio vakarą įvyko netikėta avarija. Dainininkė ketvirtadienį turėjo koncertuoti kasmetiniame „Big Barn“ šokių muzikos festivalyje, kuriame dalyvauja ne vienerius metus.

Tai buvo pirmieji metai, kai mergina buvo įtraukta į oficialią programą, nors ankstesniuose festivaliuose ji taip pat dažnai lipdavo į sceną padainuoti.

Vieniša mama šiais metais išleido albumą ir vasarą daug koncertavo visame Teksase.

Paskutiniame įraše socialiniame tinkle mergina rašė, kad jai baigiasi degalai, o iki artimiausios degalinės likę 58 kilometrai. „Mielasis Jėzau, prašau, neleisk man įstrigti“, – tviteryje rašė atlikėja.

Muzikanto Michaelio Hearne'o dukra Hearne sakė, kad šį savaitgalį festivalio scenoje pasirodysiantys menininkai skirs savo pasirodymus žuvusiai kantri dainininkei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas