Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė „San Fransisko raganų“ žvaigždė Shannen Doherty

Kino pasaulį sukrėtė skaudi žinia – mirė serialų „San Fransisko raganos“ ir „Beverly Hills, 90210“ žvaigždė, aktorė Shannen Doherty. Jai buvo 53 metai.
Shannen Doherty
Shannen Doherty / Vida Press nuotr.

Shannen Doherty mirė po ilgos kovos su krūties vėžiu, pranešė žurnalas „People“. Jai buvo 53 metai.

„Su skaudančia širdimi patvirtinu, kad mirė aktorė Shannen Doherty. Šeštadienį, liepos 13 d., ji pralaimėjo kovą su vėžiu po daugelio metų kovos su liga“, – išskirtiniame pranešime žurnalui „People“ patvirtino ilgametė Doherty publicistė Leslie Sloane.

„Atsidavusią dukrą, seserį, tetą ir draugę supo jos mylimieji, taip pat jos šuo Bowie. Šeima šiuo metu prašo jų privatumo, kad galėtų ramiai liūdėti“, – tęsė Sloane.

„San Franaisko raganų“ žvaigždei krūties vėžys pirmą kartą buvo diagnozuotas 2015 m.

„Aš tikrai turiu dienų, kai sakau: „Kodėl aš?“, – apie savo sveikatos būklę Doherty pasakojo žurnalui „People“. – Ir tada aš sakau: „Kodėl ne aš? Kas dar? Kas, be manęs, to nusipelnė? Nė vienas iš mūsų to nenusipelnė“.

Serialų „Beverli Hilsas, 90210“ ir „San Fransisko raganos“ žvaigždė kovojo su ketvirtos stadijos vėžiu, kuris išplito į jos kaulus. Tačiau aktorė nestokojo ryžto pasveikti ir ilgai neprarado vilties toliau gyventi bei judėti pirmyn.

„Aš nebaigiau gyventi. Aš nebaigiau mylėti. Nesu baigusi kurti. Aš nepraradau vilties keisti dalykus į gerąją pusę“, – sakė žinoma aktorė.

Sh.Doherty kova su vėžiu truko aštuonerius metus. Dar 2015-aisiais jai buvo diagnozuotas krūties vėžys, atlikta mastektomija, taikyta chemoterapija bei spinduliuotė.

2017 metų balandį socialiniame tinkle „Instagram“ aktorė atskleidė, kad jai prasidėjo remisija. Tačiau 2019-aisiais vėžys grįžo, o vėliau moteris paskelbė apie 4 stadijos vėžio diagnozę ir metastazes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus