Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė „Sekso ir miesto“ aktorius Willie Garsonas: jam buvo 57-eri

Užsienio žiniasklaida praneša apie aktoriaus Willie Garsono mirtį. Būdamas 57-erių, jis mirė antradienio popietę apsuptas šeimos narių. „Sekso ir miesto“ žvaigždė sirgo kasos vėžiu.
Willie Garsonas
Willie Garsonas / Vida Press nuotr.

Aktorius labiausiai žinomas dėl Stenfordo Blačo, Sarah Jessica Parker personažo Kerės Bredšou bičiulio vaidmens HBO seriale „Seksas ir miestas“ ir pagal jį sukurtuose filmuose. Willie Garsonas filmavosi ir naujausiame kultinio projekto perdirbinyje „And Just Like That...“.

Niujorko gatvėse, kur ir vyksta „Sekso ir miesto“ tęsinio veiksmas, fotografai aktorių įamžino filmuojantį sceną su Sarah Jessica Parker ir Mario Cantone, įkūnijusiu Stenfordo Blačo partnerį Antonį Marentino.

Sužinojęs apie kolegos mirtį, socialiniame tinkle jautria žinute pasidalijo ir pastarasis: „Nuostabesnio partnerio televizijoje negalėjau turėti. Esu priblokštas ir pilnas liūdesio. Tave pasišaukė gerokai per anksti. Buvai lyg dievų siųsta dovana, mielasis Willie. Ilsėkis… Myliu tave.“

2004 m. baigus filmuoti originalų „Seksą ir miestą“, Willie Garsonas aktorystės nemetė ir vaidino tokiuose televizijos serialuose kaip „John from Cincinnati“, „Aferistas“, „Whole Way Down“ ir „Havajai 5.0“, taip pat keliuose filmuose.

Paskutinį kartą aktyvus socialiniuose tinkluose aktorius buvo rugsėjo 5 d.

„Būkite geri vieni kitiems...Visada. Myliu jus visus. Siekite gerumo“, – rašė jis tviteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas