Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė Whitney Houston dukters buvęs sužadėtinis: narkotikų perdozavusį vyrą draugai paliko ligoninėje

Netikėtai užgeso Whitney Houston dukters Bobbi Kristinos Brown buvusio sužadėtinio Nicko Gordono gyvybė. Kaip praneša „Daily Mail“, vyras į gydymo įstaigos intensyvios priežiūros skyrių Floridoje buvo paguldytas prieš prasidedant 2019 metų palydėtuvėms.
Nickas Gordonas ir Bobbi Kristina Brown
Nickas Gordonas ir Bobbi Kristina Brown / Vida Press nuotr.

Buvo žinoma, kad 30-metis N.Gordonas vartojo narkotikus. Ligoninėje vyrą ištiko keli širdies smūgiai ir gydytojams nebepavyko išgelbėti jo gyvybės – išmušus pirmosioms 2020-ųjų valandoms konstatuota vyro mirtis.

Pranešus apie buvusio B.K.Brown sužadėtinio mirtį, socialiniuose tinkluose pasirodė pirmosios N.Gordono artimųjų ir draugų žinutės.

„Dieve, kodėl Naujųjų metų išvakarėse turėjau netekti brolio, – feisbuke rašė Junioras Walkeris, vėliau jis dar pridūrė, kad paskutinėmis N.Gordono gyvenimo minutėmis jis buvo šalia jo. – Labai tave myliu, vyresnysis broli. Viliuosi, kad girdėjai mane kalbantį šalia tavo lovos. Esi su manimi ir tai jaučiu. Myliu tave, myliu tave, myliu tave. Saugok mane ir savo dukterėčias.“

Vida Press nuotr./Nickas Gordonas ir Bobbi Kristina Brown
Vida Press nuotr./Nickas Gordonas ir Bobbi Kristina Brown

Liūdnai pagarsėjęs N.Gordonas, kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, galimai atsakingas už W.Houston dukters B.K.Brown mirtį 2015-aisiais. Mergina, be sąmonės rasta vonioje, šešis mėnesius praleido panirusi į komą. Jos organizme buvo rastas didelis narkotinių medžiagų kiekis, o ant krūtinės – smurto žymės. Merginos artimieji apkaltino vyrą davus B.K.Brown „nuodingą kokteilį“ ir pavogus iš jos banko sąskaitos pinigų, kol mergina buvo prižiūrima ligoninėje.

Kiekvieną B.K.Brown žingsnį ir poelgį kontroliavusiam buvusiam sužadėtiniui oficialūs kaltinimai dėl merginos mirties pareikšti nebuvo, tačiau vyras buvo patrauktas teisinėn atsakomybėn dėl jos mirties.

N.Gordonas teigė nesantis kaltas dėl tuo metu 22-ejų merginos mirties ir tikino daręs viską, ką tik galėjo, kad atgaivintų vonioje jųdviejų namuose Džordžijos valstijoje rastą mylimąją.

15min primena, kad 2012-aisiais panašiomis aplinkybėmis anapilin iškeliavo ir legendinė atlikėja W.Houston. Scenos karalienės kūnas buvo rastas vonioje Beverli Hilso viešbutyje, o atlikus skrodimą paaiškėjo, kad prie jos mirties prisidėjo organizme rastas kokainas ir širdies ligos.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown

„Vis dar anksti kalbėti, bet manoma, kad jis su draugais vartojo narkotikus, kai vėliau neteko sąmonės. Jie nuvežė jį į ligoninę, perdavė jį gydytojams ir ten paliko, – apie N.Gordono mirtį „Daily Mail“ pasakojo šaltinis. – Kad ir ką galvojate apie Nicką ir jo gyvenimo būdą, siaubinga, kad jo tariami draugai paliko jį ir išvažiavo.“

Manoma, kad N.Gordonas pastaruosius mėnesius, jo mamai išsikrausčius į Havajus, gyveno pas draugus. Prieš tai jis nutraukė nepastovius santykius su Laura Leal, kuri ne kartą kreipėsi į policiją dėl patiriamo fizinio smurto.

2017-aisiais išskirtiniame interviu „Daily Mail“ L.Leal pasakojo, kaip N.Gordonas ją buvo įkalinęs savo mamos buvusiuose namuose Floridoje prieš stipriai ją sumušdamas po išgertuvių.

Tačiau vėliau moteris visus mylimajam pareikštus kaltinimus atsiėmė teigdama, kad dėl įvykio namuose tiek pat kalta yra ir ji. Nepaisant to, sužinojusi apie N.Gordono mirtį, L.Leal, pasak šaltinio, buvo sugniuždyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas