Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė žinoma aktorė Jevgenija Brik: jai buvo 40-imt, mamos neteko 12-metė dukra

Vasario 10 dieną liga pasiglemžė populiaraus rusų serialo „Atšilimas“ („Оттепель“`) aktorės Jevgenijos Brik gyvybę. Aktorė mirė būdama 40-ies metų, skelbia portalas „Then 24“.
Jevgenija Brik
Jevgenija Brik / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Mirtis Serialas

Kaip rašo rusų spauda, vasario 10-ąją anapilin iškeliavusi J.Brik pralaimėjo kovą su onkologine liga. Teigiama, kad rusų kino žvaigždė kurį laiką buvo išvykusi gydytis ir JAV, Los Andželą, kur jai buvo taikoma terapija. Deja, aktorės sveikatos būklė nepagerėjo.

Apie Jevgenijos Brik mirtį pranešė žurnalistė Katerina Gordejeva.

„Viena gražiausių ir linksmiausių moterų, tikėjusių gyvenimu. Tiesiog nežemiško grožio ir plieninio charakterio moteris. Ženia nenorėjo, kad kas nors žinotų, jog ji serga. Manau, jai būtų buvę nemalonu, jeigu žmonės būtų pradėję aptarinėti smulkmenas“, – jautriai apie aktorės ligą rašė K.Gordejeva.

J.Brik augino 12-metę dukrą, buvo ištekėjusi už režisieriaus Valerijaus Todorovskio. K.Gordejeva linkėjo artimiesiems stiprybės.

„Ženia paliko dukrą Zoją, kurią be galo mylėjo, vyrą Valerijų Todorovskį, mamą ir seserį. Jiems – didelė užuojauta. Linkiu stiprybės, nes dabar reikės išmokti gyventi be Ženios. Ilsėkis ramybėje“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė žurnalistė.

Aktorės mirtis sukrėtė didžiulį būrį jos gerbėjų. Šie suskubo reikšti užuojautą artimiesiems.

„Dieve mano, kaip gaila! Stiprybės artimiesiems ir draugams, o Ženiai – šviesaus kelio“, – liūdesio neslėpė gerbėjai, aktorės „Facebook“ profilį užtvindę žinutėmis.

Pati Jevgenija Brik niekada nekalbėjo apie savo sveikatos problemas, o socialiniuose tinkluose dalijosi tik džiugiomis gyvenimo akimirkomis.

„Atšvenčiau savo keturiasdešimtmetį, o ši šventė, tiesiogine to žodžio prasme, vyko prie gražiausių Venecijos kanalų. Šį pasivaikščiojimą užfiksavo talentingiausia fotografė – mano sesuo. Ji taip nuostabiai fotografuoja, kad net sunku išsirinkti kadrus, todėl skelbiu beveik viską iš eilės.

O aš, mieli bičiuliai, nepadoriai vėluodama, bet tai atleistina žmogui, įžengusiam į penktą dešimtmetį, dėkoju visiems, kurie mane prisiminė, rašė, paskambino, o gal tik apie mane pagalvojo. Ačiū iš visos širdies ir tegul visi norai išsipildo“, – dar praėjusių metų rugsėjį instagrame rašė ji.

Per savo karjerą J.Brik atliko beveik 50 vaidmenų. Labiausiai aktorė atpažįstama kaip Larisa iš populiaraus serialo „Atšilimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas