Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirusio reperio Maco Millerio namai prieš atvažiuojant policijai buvo išvalyti: kas ką nori paslėpti?

Prieš policijai gaunant progą apieškoti reperio Maco Millerio namus po jo mirties, šie kažkieno buvo kruopščiai išvalyti, kaip spėjama, siekiant paslėpti narkotikų vartojimo pėdsakus.
Macas Milleris
Macas Milleris / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Macas Milleris

15min primena, kad buvęs popžvaigždės Arianos Grande mylimasis negyvas rastas savo namuose Los Andžele penktadienį, įtariamas narkotikų perdozavimas. Vaikinui tebuvo 26-eri.

Šaltiniai iš teisėsaugos portalui TMZ sakė, kad po pokalbių su liudininkais ir kitų įrodymų labai akivaizdu, jog kažkas tyčia bandė „iššvarinti“ reperio namus bandant paslėpti čia vykusią nelegalią veiklą.

Manoma, kad Macas Milleris (tikrasis vardas – Malcolmas McCormickas) mirė sustojus širdžiai po didelės narkotikų dozės, tačiau šalia jo rastas tik labai nedidelis kiekis baltų miltelių.

Policijai bandant apieškoti jo namus ir rasti kokių užuominų, kas galėjo prisidėti prie jauno vaikino mirties, susidarė įspūdis, kad nelaimės vieta dirbtinai sutvarkyta, jog tik nekeltų įtarimų.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Macas Milleris
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Macas Milleris

„Visiškai nelogiška, kad kažkas, kas suvartojo mirtiną dozę narkotikų, būtų pagalvojęs išsivalyti namus nuo buteliukų, nelegalių narkotikų, jei vis tik numirtų“, – rašoma portale TMZ.

Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande
Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande

Tačiau kas ėmėsi mirusio reperio namų tvarkymo ir kodėl, lieka neaišku. Kol kas žinoma tik tiek, kad ketvirtadienio vakarą jis savo namuose buvo ne vienas. Tačiau po to vakaro daugiau niekas nebematė Maco Millerio gyvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas