„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje: išrinkta gražiausio užpakaliuko savininkė

Pirmadienio vakarą Brazilijoje įvyko didysis prieštaringai vertinamo konkurso „Mis Bumbum“ finalas, kuriame karūnuota naujoji gražiausio užpakaliuko savininkė.
„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje
„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nugalėtoja buvo paskelbta Rosie Oliveira iš Amazonijos valstijos.

„Aš atstovauju Amazonijai ir noriu parodyti, kad nesu vien tik gražūs papai. Noriu parodyti, kad Brazilijoje yra daug dalykų, kaip, pavyzdžiui, mūsų Amazonės džiunglės, kurios yra gražios ir geriausia, ką mes turime Brazilijoje“, – sakė nugalėtoja Rosie Oliveira.

15min primena, kad šiemet „Mis Bumbum“ karštinė prasidėjo anksčiau nei įprastai – su kandidatėmis konkurso gerbėjai supažindinti dar birželio pradžioje.

Iš pradžių konkurse buvo 27 dalyvės iš 27 Brazilijos valstijų. Po internetinio balsavimo dalyvių sumažėjo iki 14-os – jos ir susigrūmė pirmadienio finale. Finalininkes išrinko publika, o nugalėtoją – komisija.

Laimėjusi „Mis Bumbum“ konkursą Rosie Oliveira gavo piniginį prizą bei fotosesiją populiariame Brazilijoje vyrų žurnale.​

Beje, „Mis Bumbum“ konkursas šiais metais rengiamas priešpaskutinį kartą – nuspręsta 2018-aisiais užbaigti jo gyvavimo erą.

15min primena, kad pernai „Mis Bumbum“ konkursą laimėjo 20-metė Erika Canela, atstovavusi šiaurės rytinei Bahijos valstijai.

15min galerijoje – „Mis Bumbum“ finalo akimirkos:

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mis Bumbum“ dalyvė atkartojo erotiškiausias Kim Kardashian fotosesijas

TAIP PAT SKAITYKITE: Gražiausio užpakaliuko konkurso „Mis Bumbum“ dalyvių fotosesija: nuogus kūnus dengė dažai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne