Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mis Bumbum 2019“ finalas: išrinkta gražiausio užpakaliuko savininkė – „Playboy“ modelis

Šių metų konkurso „Mis Bumbum 2019“, kuriame renkama dailiausių sėdmenų atstovė, nugalėtoja tapo „Playboy“ modelis Suzy Cortez, praneša dailymail.co.uk.
„Mis Bumbum“ finalo akimirka
„Mis Bumbum“ finalo akimirka / „Scanpix“ nuotr.

Brazilė „Playboy“ modelis (29 m.) iš Kampinaso pozavo su siauručiu bikiniu ir ilgaauliais batais su Brazilijos vėliava. Mergina buvo karūnuota laimėtojos karūna šiame konkurse jau antrą kartą.

„Scanpix“ nuotr./Suzy Cortez
„Scanpix“ nuotr./Suzy Cortez

Konkursas vyko Meksikos sostinėje Meksike, jame dalyvavo moterys iš Jungtinės Karalystės, JAV, Kanados, Australijos, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Portugalijos, Meksikos ir Brazilijos.

Antra ir trečia vietos atiteko Brazilijoje gimusioms, bet šiuo metu Europos šalims atstovaujančioms merginoms: Prancūzijai atstovaujanti Rayane Laura Souza užėmė antrą, o Britanijos atstovė Jessica Lopes – trečią vietą.

Konkurso akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad „Mis Bumbum“ grožio konkursas pradėtas rengti 2011 metais tam, kad išaukštintų Brazilijos moterų apvalumus, kuriais tauta didžiuojasi. Šiame konkurse būdavo atrenkamos 27 merginos, atstovaujančios kiekvienai iš Brazilijos valstijų. Pagrindinis konkurso prizas – 50 tūkst. realų (apie 11,7 tūkst. eurų) ir fotosesija populiariame Brazilijoje vyrų žurnale. Laimėjusios „Mis Bumbum“ konkursą merginos Brazilijoje iš karto tapdavo žvaigždėmis.

Nors „Mis Bumbum“ buvo labai populiarus Brazilijoje, o apie konkursą buvo kalbama ir visame pasaulyje, vis tik šiais metais jis buvo rengiamas paskutinį kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne