Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Christie Brinkley paplūdimyje demonstravo jaunatvišką kūną: sunku patikėti, kad jai – 65-eri

Amerikiečių modelis ir aktorė Christie Brinkley (65) su dukromis Alexa Ray Joel (33) ir Sailor Brinkley Cook (20) saulėtą gegužės pirmadienio rytą praleido egzotiškoje saloje. Moteris jau ne vieną kartą įrodė, kad moka išlaikyti jauną kūną, o šįkart tai pademonstravo įsiamžinusi nuotraukose su maudymosi kostiumėliu.
Christie Brinkley
Christie Brinkley / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Tuo metu, kai saulė kepino aktorės kūną, ji nusprendė surengti trumpą fotosesiją. Nuotraukose matyti amžiui nepavaldžios Ch.Brinkley kūnas – ji apsinuoginusi guli ant paplūdimio smėlio.

Kol jos kojas skalavo vanduo, modelis šypsojosi ir nesigėdijo demonstruoti nepriekaištingai atrodančios figūros. Ji pati šias akimirkas apibūdino kaip „tobulą rytą“, kurį pradėjo nuo ankstyvo pasiplaukiojimo.

„Ankstyvas pasiplaukiojimas... Žuvys šokinėjo, pelikanai slankiojo ir šilti saulės spinduliai kaitino... sugerinėju viską!“, – nuotraukas apibūdino supermodelis.

Jas moteris paskelbė, kai trumpam pabėgo atsipalaiduoti. Nuotraukose galime išvysti ne tik aktorę, gulinčią paplūdimyje, bet ir besimėgaujančią rytine kava.

Nuo mamos neatsiliko ir dukterys. Alexa pozavo seseriai Sailor – ji taip pat mėgavosi paplūdimio malonumais, vilkėdama gyvūnų raštų maudymosi kostiumėlį. Ch.Brinkley nepraleido progos įamžinti dukrų su vakarinėmis suknelėmis, kai šios stebėjo mėnulį balkone.

View this post on Instagram

Island Nights With my Moonbeam

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Sailor paskelbė dar kelias nuotraukas, kuriose ji lipa iš vandens arba maudosi. „7-a valanda, pusiau miegu, kavos puodelis laukia manęs paplūdimyje, gyvenu geriausią gyvenimą“, – rašė mergina.

Nepaisant to, kad Sailor ankstesnėse nuotraukose kaip savo lokaciją pažymėjo Turkiją, šeima neatskleidė tikslios egzotiškos salos vietos. Tiesa, panašu, kad šioje išvykoje nedalyvavo Christie sūnus Jackas Brinkley Cook‘as – nuotraukose jo nematyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas