Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Modelis Demi Rose pasidavė „seksualios saviizoliacijos“ virusui: karantinas netrukdo kaitinti kraujo

O ką daugiau veikti namuose saviizoliavus, jei ne rengti fotosesijas. Modelis Demi Rose taip ir padarė, o rezultatais, žinoma, pasidalijo su savo milijoniniu sekėjų būriu.
Demi Rose
Demi Rose / „Instagram“ nuotr.

Viena naujausių apvalumais garsėjančio 24-erių modelio Demi Rose nuotraukų, kurioje ji pusnuogė pozuoja ant virš baseino įrengtų supynių, vos per kelias valandas nuo jos paviešinimo sulaukė šimtų tūkstančių „patinka“.

Kaip vietą, kurioje daryta nuotrauka, mergina nurodė „izoliaciją“.

Iš Birmingamo kilusi influencerė pasidavė šiuo metu internete plintančiam „seksualios saviizoliacijos“ virusui, rašo „The Sun“.

Vykdydamos vyriausybės nurodymus vengti nebūtino kontakto su kitais žmonėmis ir likti namuose, juose dažnai erotinio pobūdžio fotografijomis gerbėjus džiuginančios socialinių tinklų žvaigždės rengia kraują kaitinančias fotosesijas.

Anksčiau Demi Rose pasidalijo nuotrauka, kurioje ji ir jos „karantino partnerė“ Kinsey Wolansk pozuoja nuogos prie baseino.

Iš Demi Rose į instagramą keliamo turinio neatrodo, kad ši pandemija merginą neramina. Tačiau iš tiesų ji jaučiasi visiškai priešingai.

Instagramo istorijose modelis sakė, kad jai kaip ir daugumai pasaulio žmonių šis plintantis susirgimas kelia stresą ir yra tapęs ne vieno nerimo priepuolio priežastimi, o dėl saviizoliacijos bendravimą mėgstanti Demi Rose dažnai yra slogios nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne