Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Winnie Harlow pasipiktino žmonių nuomone: baltmė jai nėra „kančia“

Kanados modelis Winnie Harlow (24 m.) yra garsi dėl savo labai išskirtinio grožio. Ji serga baltme, todėl moters oda nusėta dėmėmis. Dažnai žmonės apie šią ligą daug nežino, tad mano, kad moteris nuo baltmės patiria kančias, o dėl tokių pareiškimų modelis nėra labai patenkinta.
Winnie Harlow
Winnie Harlow / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Oda Modelis

Dalyvaudama „The Johnathan Ross Show“ W.Harlow pareiškė, kad kiti žmonės neturi teisės spręsti, ar odos liga, kuri ant kūno palieka dėmes, sukelia nepatogumų. „Kai kurios antraštės vis skelbia: „Winnie Harlow kenčia nuo baltmės“. Tačiau ar tikrai atrodo, kad aš nuo to kenčiu? Nagi, nesielkite taip“, – piktinosi modelis.

„Aš manau, kad kiti žmonės neturėtų man kišti savo nuomonės ir sakyti, kad aš kenčiu, – teigė moteris, kuri pelnė šlovę Amerikos „Topmodelių“ laidoje. – Aš nejaučiu kančios. Aš kovoju, gyvenu, gyvenu geriausią gyvenimą, kokį tik galėčiau, aš klesčiu.“

Pasak portalo „Independent“, baltme serga tik apie 1 proc. pasaulio gyventojų. Tai liga, kai oda praranda pigmentaciją dėl melanino trūkumo ir dėl to atsiranda dėmės – dažniausiai ant veido, kaklo ir rankų.

Laidoje W.Harlow taip pat kalbėjo apie dalyvavimą „Victoria‘s Secret“ madų šou ir sakė, kad norėtų ten pasirodyti kiekvienais metais. Laidos pagrindiniu aspektu tapo vedėjo užduotis modeliui – jai teko paragauti šimto metų senumo kiaušinio. W.Harlow ryžtingai atsikando juodo kiaušinio, tačiau išspjovė jį į servetėlę ir pasakė: „Ne man“. Vedėjas ir kitas laidos svečias, dainininkas Olly Mursas, buvo nustebinti jos drąsa.

Laidos ištrauką galite pamatyti čia:

VIDEO: Olly Murs and Winne Harlow Try a 100-Year-Old Boiled Egg | The Jonathan Ross Show | ITV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas