Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 22

Turtuolio haremui priklausiusi moteris – apie pasirašytą sutartį ir ką jis darydavo po sekso

Jill Dodd istorija nuo kai kurių moterų košmariškų patirčių haremuose skiriasi kaip diena ir naktis. Mat amerikiečių modelis ir dizainerė, kuri ilgus metus dalijosi milijardieriaus lova su kitomis vyro žmonomis, dar ir šiandien sako – „Nesigailiu“!
Adnanas Khashoggi, Jill Dodd
Adnanas Khashoggi, Jill Dodd

Devintajame dešimtmetyje Saudo Arabijos verslininko ir ginklų prekeivio Adnano Khashoggi vardas buvo dažnai minimas įvairių valstybių žiniasklaidoje. Jis dažnai įsiveldavo į didelį atgarsį sukėlusius skandalus. Khashoggi dalyvavo „Iran-Contra“ aferoje, kur tarpininkavo ginklų mainuose į įkaitus, be to, buvo kaltinamas padėjęs Filipinų pirmajai poniai Imeldai Marcos iš valstybės iždo pasisavinti apie 250 mlrd. dolerių.

Tačiau Adnanas buvo ne tik milijardais aptekęs „blogas berniukas“ – jis taip pat garsėjo kaip moterų „medžiotojas“ ir rengdavo prabangius vakarėlius, ieškodamas vis naujų žmonų. Vyro haremo galėtų pavydėti bet kuris į istoriją įrašytas žinomas šeichas.

Jill Dodd – viena iš Adnano haremui priklausiusių moterų – atvirai prabilo apie savo patirtį... „Nesigailiu“, – sako ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas