Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterų numylėtinis Jude'as Law ruošiasi vesti: pasipiršo psichologei Phillipai Coan

Britų kino žvaigždė Jude'as Law (46 m.), dėl savo charizmos ir išvaizdos dievinamas viso pasaulio moterų, pribrendo vestuvėms: aktorius pasipiršo savo ilgametei draugei, psichologei Phillipai Coan (32 m.).
Jude'as Law ir Phillipa Coan
Jude'as Law ir Phillipa Coan / Vida Press nuotr.

Faktą apie sužadėtuves išduoda naujas žiedas su didžiuliu deimantu ant Phillipos piršto, kurio ji nė nebando slėpti.

Tuoj pat pasklido ir informacija, kad pora planuoja iškelti vestuves dar šį pavasarį – susituokti jiedu žada gegužę Prancūzijoje. Na o „The Sun“ žiniomis, Jude'as Law jau paprašė savo vyriausio sūnaus, 22-ejų Rafferty būti vyriausiuoju pabroliu jo vestuvėse.

Jude'as Law, kuriam ilgą laiką buvo lipdyta širdžių ėdiko ir mergišiaus reputacija, susitupėjo tik sutikęs Phillipą Coan – pora kartu yra ketverius metus.

Anksčiau labai viešus santykius su kitomis garsiomis moterimis puoselėjęs aktorius šįkart atsigręžė į privatumą ir asmeninio gyvenimo detalėmis su visu pasauliu nebesidalija. „Ji yra mano ir niekieno kito. Esu labai, labai laimingas. Mūsų santykiai yra labai privatūs ir manau, kad tai yra viena iš priežasčių, dėl ko mums taip gerai sekasi“, – viename interviu yra sakęs jis.

Vida Press nuotr./Jude'as Law ir Phillipa Coan
Vida Press nuotr./Jude'as Law ir Phillipa Coan

Ši santuoka Jude'ui Law bus antroji: 1997–2003 metais jis buvo susituokęs su dizainere Sadie Frost, su kuria susilaukė trijų vaikų. Vėliau jis buvo užmezgęs visuomenėje labai apkalbėtą romaną su aktore Sienna Miller, tačiau jų santykius sugriovė aktoriaus neištikimybė su jo vaikų aukle. Vėliau jis turėjo kelis trumpus romanus su kitomis moterimis, kurie buvo vaisingi – pasaulį išvydo dar dvi aktoriaus atžalos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas