Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

MTV apdovanojimuose pagerbtas aktoriaus Ch.Bosemano atminimas: „Jo įtaka bus jaučiama amžinai“

Chadwickas Bosemanas buvo žinomas ne tik dėl savo vaidmenų filmuose. Netikėtai iškeliavusi Holivudo žvaigždė ir tai, ką paliko po savęs, buvo prisiminti ir MTV apdovanojimuose.
MTV apdovanojimų 2020 akimirkos
MTV apdovanojimų 2020 akimirkos / „Scanpix“/AP nuotr.

Po ketverių metų kovos su storosios žarnos vėžiu, aktoriaus Chadwicko Bosemano gyvybė užgeso rugpjūčio 28 d.

Aktorius, labiausiai žinomas dėl pagrindinio vaidmens filme „Juodoji pantera“, taip pat įsiminė savo pasirodymais juostose „42“, „Get On Up“ ir „Marshall“.

MTV apdovanojimų vedėja, taip pat aktorė Keke Palmer ceremonijos pradžioje atidavė pagarbą kolegai.

„Privalome šią akimirką pakalbėti apie skaudžią Chadwicko Bosemano netektį, aktoriaus, kurios talentas ir aistra yra tikras įkvėpimas visiems gerbėjams, kuriuos jis paveikė ir visiems, kurie su juo susidūrė.

Šio vakaro šou skiriame žmogui, kurio siela palietė daugelį. Jis tikras didvyris, ne tik ekrane, bet ir viskame, ką darė. Jo įtaka bus jaučiama amžinai“, – apdovanojimus stebėjusiems žiūrovams sakė Keke Palmer.

TAIP PAT SKAITYKITE: Praūžė kitokie nei įprastai MTV apdovanojimai: vieną po kitos statulėles susišlavė Lady Gaga

Taip pat buvo parodytas trumpas vaizdo įrašas iš 2018 metų MTV kino ir televizijos apdovanojimų, kur aktoriui atiteko geriausio didvyrio statulėlė. Ją jis įteikė ant scenos pakviestam Jamesui Shaw jaunesniajam, anksčiau tais metais restorane nuginklavusiam priešiškai nusiteikusį žmogų.

Chadwicko Bosemano šeimos paviešintame pranešime teigiama, kad paskutiniai jo vaidmenys „buvo nufilmuoti per ir tarp nesuskaičiuojamų operacijų ir chemoterapijų“. Žinomam vyrui trečios stadijos storosios žarnos vėžys diagnozuotas 2016-aisiais. Po ketverių metų kovos liga progresavo iki ketvirtos stadijos.

„Jis mirė savo namuose, žmonos ir šeimos apsuptas. Artimieji dėkoja už meilę ir maldas ir prašo toliau gerbti jų privatumą šiuo sunkiu metu“, – tęsiama pranešime.

„Jis buvo švelnios sielos ir nuostabus menininkas, kuris su mumis liks amžiams dėka savo ikoniškų pasirodymų per trumpą, bet spalvingą karjerą“, – sakė Denzelis Washintongas, dar prieš Chadwickui Bosemanui išgarsėjant padėjęs jam susimokėti už aktorystės mokslus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas