Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas modelio Kendall Jenner vaikinas – NBA krepšininkas Benas Simmonsas

Garsiojo Kardashianų ir Jennerių klano narė Kendall Jenner (22 m.) kol kas vienintelė iš visų penkių seserų dar neturi antrosios pusės, tačiau kandidatas į jos širdį jau yra: pranešama, kad manekenė susitikinėja su NBA krepšininku Benu Simmonsu (21 m.).
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas
Kendall Jenner ir Benas Simmonsas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas „Page Six“, vienas geidžiamiausių šiandienos modelių jau kuris laikas vaikšto į pasimatymus su Filadelfijos „76ers“ žaidėju.

Anot portalo šaltinių, Kendall ir Beno santykiai dar ganėtinai švieži – jiedu susitikinėja tik kelias savaites ir kol kas dar tik bando artimiau pažinti vienas kitą.

Anksčiau šį mėnesį porelė buvo pastebėta leidžianti laiką Niujorke, o praėjusią savaitę drauge pietavo jau Beverli Hilse.

Pastarasis vaikinas, su kuriuo buvo siejama Kendall Jenner, taip pat NBA krepšininkas – pernai ji kurį laiką draugavo su Blake'u Griffinu (29 m.). Tačiau poros santykiai atvėso, kai jis persikėlė žaisti iš Los Andželo „Clippers“ į Detroito „Pistons“. Dar anksčiau manekenė susitikinėjo su reperiu A$AP Rocky.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benas Simmonsas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benas Simmonsas

Kendall Jenner kol kas – vienintelė iš penkių Kardashian ir Jenner seserų, kuri dar neturi vaikų ir ilgalaikio draugo. Ir priešingai ne kitos jos seserys, savo asmeninį gyvenimą Kendall labai saugo – apie jos vaikinus žinoma tik iš įvairių šaltinių, pati ji apie savo širdies reikalus viešai nekalba ir neafišuoja savo santykių socialiniuose tinkluose.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Kylie Jenner
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Kylie Jenner

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas