Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujoji karta keičia „Oskarų“ raudonojo kilimo taisykles

Dabar sunku prisiminti, tai atrodo kaip per laiko miglą, bet buvo akimirka, kai Holivude, dar prieš COVID pandemiją, ant raudonojo kilimo klestėjo judėjimas #paklauskjosdaugiau (jo taip pat). Pabandyti pakeisti tai, kas tiesiogine prasme atrodė kaip mados ir ją dėvinčių įžymybių apmokama rinkodaros galimybė, į galimybę papasakoti apie vertybes ir asmeninį pasirinkimą.
Finneas, Billie Eilish, Zoe Kravitz, Zendaya, Timothee Chalametas, Dylan Meyer, Kristen Stewart bei /Eugenio Derbezas, Sian Heder, Marlee Matlin, Troy Kotsuras, Emilia Jones, Danielis Durantas, Amy Forsyth
Finneas, Billie Eilish, Zoe Kravitz, Zendaya, Timothee Chalametas, Dylan Meyer, Kristen Stewart bei /Eugenio Derbezas, Sian Heder, Marlee Matlin, Troy Kotsuras, Emilia Jones, Danielis Durantas, Amy Forsyth / „Scanpix“ nuotr.

Tai truko neilgai.

Bent jau sprendžiant iš pirmojo per pastaruosius dvejus metus „Oskarų“ raudonojo kilimo be kaukių, be socialinės distancijos. Iš esmės galima tai suprasti: tiesiog velniškai įdomu grįžti ir masiškai dėvėti nuostabius drabužius. Be to, šiuo metu pasaulyje yra daug niūrumo, o jei kino pasaulis ir moka ką nors daryti, tai nuo jo pabėgti.

Bet ar tai turi būti pabėgimas į praeitį, ar į celiuloido burbulą? Pandemija suteikė galimybę atsinaujinti. Ar nevertėjo ir raudonajam kilimui iš naujo nustatyti, kaip mes apibrėžiame aprangą ir eleganciją? Ar įmanoma, kad kilimo svečiai būtų peržengę undinėlių ir pasakų su „Spanx“ drabužiais ribas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas