Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujų metų proga princesė Eugenie pasidalijo nematytais karališkosios šeimos kadrais

Vos prieš kelias dienas visas pasaulis išlydėjo senus ir pasitiko naujus metus. Vieni tai darė draugų, artimųjų rate, o kiti socialiniuose tinkluose – dalijosi pačiomis gražiausiomis metų akimirkomis. Tarp jų buvo ir princesė Eugenie, kuri nepraleido progos parodyti dar niekur nematytas 2021-ųjų karališkosios šeimos nuotraukas.
Princesė Eugenie su sūnumi bei karaliene Elizabeth II ir princas Philipas
Princesė Eugenie su sūnumi bei karaliene Elizabeth II ir princas Philipas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II vaikaitei princesei Eugenie praėję metai – ypatingi: 2021-ųjų vasario 9 d. ji su vyru Jacku Brooksbanku susilaukė pirmagimio, sūnaus Augusto Philipo Hawke'o Brooksbanko.

Deja, metus paženklino ne tik džiaugsmingi įvykiai, bet ir skaudžios netektys: balandį mirė princesės Eugenie senelis princas Philipas, o lapkritį – jos uošvis George'as Brooksbankas.

Siekdama prisiminti svarbiausius metų įvykius ir pagerbti išėjusius artimuosius, Eugenie savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo keliais asmeniniais kadrais, tarp kurių – ir kelios dar niekur neviešintos nuotraukos.

Viena tokių – akimirka iš lapkritį vykusių privačių jos sūnaus Augusto krikštynų, kuriose kartu buvo krikštijamas kitos Elizabeth II vaikaitės Zaros Tindall ir jos vyro Mike'o sūnus Lucas. Minėtoje nuotraukoje Eugenie laiko tradicinę baltą krikšto suknelę vilkintį sūnų.

Savo proanūkių krikštynose dalyvavo ir Britų monarchė, nepaisant to, kad ankstesnėmis savaitėmis dėl sveikatos sutrikimų ji buvo nusilpusi. Krikštynų šventė vyko praėjus dienai po Elizabeth II ir jos velionio vyro princo Philipo 74-ųjų vestuvių metinių.

Tai – pirmosios metinės, kurias karalienė praleido viena po Edinburgo hercogo mirties balandį. Krikštynų metu buvo pagerbtas jo atminimas: tiek Augustui, tiek Lucui suteiktas antrasis vardas yra būtent Phillipas.

Princesė Eugenie taip pat pasidalijo asmenukėmis su vyru Jacku Brooksbanku ir pasveikino savo sekėjus su Naujaisiais metais.

„Laimingų Naujųjų metų visiems. Sudie, 2021-ieji.

Metai, kurie palaimino mus mūsų berniuku ir leido mūsų šeimai paaugti, tačiau kartu atėmė ir didžiausius bei ryškiausius mūsų šviesusius. Visada liksite mūsų širdyse“, – rašė ji ir taip pat pažymėjo savo seserį princesę Beatrice, praėjusiais metais susilaukusios dukros Siennos Elizabeth.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas