Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepritekliuje augusį aktorių Chrisą Hemsworthą trikdo jo turtai: „Jaučiuosi šlykščiai“

Iš „Marvel“ komiksų ekranizacijų kaip griaustinio dievas Toras pažįstamas Chrisas Hemsworthas šiandien – vienas iš geriausiai apmokamų Holivudo aktorių, per metus uždirbantis dešimtis milijonų dolerių. Tačiau nepritekliuje augusį vyrą jo turtai trikdo, o labiausiai aktorius nerimauja, ar tai nepakenks jo vaikams, kurie turi viską.
Chrisas Hemsworthas
Chrisas Hemsworthas, įkūnijantis savo garsiausią herojų griaustinio dievą Torą / „Scanpix“/AP nuotr.

Iš Australijos kilęs Chrisas Hemsworthas naujame interviu savo gimtinėje leidžiamam vyrų žurnalui GQ paatviravo apie tai, kaip jaučiasi uždirbdamas tiek daug pinigų (vien pernai jo banko sąskaita papilnėjo 31,5 mln. JAV dolerių), ir kokią tai daro įtaką jam kaip trijų vaikų tėvui.

„Dėl to jaučiuosi šlykščiai, – kalbėdamas apie savo turtą sakė aktorius. – Prisimenu, kaip būdamas jaunesnis taupiau banglentei. Ji kainavo 600 žalių ir aš jai taupiau visus metus, su tėčio pagalba. (O kai ją nusipirkau), net nenorėjau ant jos čiuožti, nes bijojau sugadinti. Tai mane daug išmokė apie dėkingumą ir vertinimą to, ką turi, bei tai, kad kažko norėdamas turi sunkiai dirbti.“

Aktorius su žmona Elsa Pataky augina tris vaikus – šešerių dukrą Indią ir keturmečius dvynius Sashą bei Tristaną. Jiedu nori, kad jų vaikai užaugtų žinodami, koks svarbus yra atlygis už sunkų darbą, ir kad pinigai ne iš dangaus krenta.

„Scanpix“/AP nuotr./Chrisas Hemsworthas su žmona Elsa Pataky
„Scanpix“/AP nuotr./Chrisas Hemsworthas su žmona Elsa Pataky

„Kai galvoju apie savo vaikus, nenoriu, kad jie prarastų tą džiaugsmą. Mudu su Elsa daug kalbamės apie tai, kaip išmokyti juos taip pat kaip ir mes vertinti ir būti dėkingiems už turimus dalykus, – sakė aktorius. – Nenoriu, kad jie jaustųsi kažkokiu būdu privilegijuoti. Faktas, kad jie gali jaustis kažkuo ypatingi dėl to, kad mes turime pinigų ir kad jų tėvai yra garsūs, labai mane gąsdina, nes mes užaugome neturtingai.“

Chrisas Hemsworthas niekada nebuvo iš tų įžymybių, kurios paragavusios šlovės taškytųsi pinigais į kairę ir į dešinę. Priešingai – pradėjęs uždirbti daugiau, aktorius pirmiausiai nustebino savo tėvus – apmokėjo jų būsto paskolą, kurią šie manė mokėsiantys visą likusį gyvenimą.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Chrisas Hemsworthas ir Elsa Pataky su vaikais
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Chrisas Hemsworthas ir Elsa Pataky su vaikais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas