Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neseniai persileidimą patyrusi aktoriaus Aleco Baldwino žmona Hilaria vėl laukiasi penkto vaiko

Praėjus penkiems mėnesiams po skaudžios žinios apie patirtą persileidimą Holivudo aktoriaus Aleco Baldwino (61) žmona Hilaria Baldwin (35) pasidalijo džiugia naujiena. Moteris vėl laukiasi penktojo vaiko ir nors džiaugtis galbūt dar per anksti, nusprendė nėštumo neslėpti nuo savo gerbėjų.
Hilaria Baldwin ir Alecas Baldwinas
Hilaria Baldwin ir Alecas Baldwinas / „Scanpix“ nuotr.

Hilaria apie nėštumą pranešė pasidalijusi vaizdo įrašu – jame matyti monitorius, atvaizduojantis kūdikio širdelės plakimą.

„Dar labai anksti... Bet mes sužinojome, kad manyje yra mažytis žmogus, – rašė ji šalia vaizdo įrašo. – Šios stiprios širdies plakimo garsas daro mane nepaprastai laimingą, ypač dėl to, kad pavasarį mes patyrėme praradimą.“

Ji pridūrė, kad sužinoję apie užsimezgusią naują gyvybę jiedu su Alecu buvo tokie laimingi, kad savo džiaugsmu norėjo kuo greičiau pasidalyti su visais.

„Nenorime slėpti nėštumo. Šie pirmieji mėnesiai yra sunkūs, esu išsekusi, mane pykina... Ir aš nenoriu apsimesti, kad jaučiuosi gerai“, – patikino H.Baldwin.

15min primena, kad dar balandį Hilaria atvirai prabilo apie patirtą persileidimą.

Tąkart instagrame ji pasidalijo šeimos nuotrauka su prierašu: „Šiandien patikrinimo metu nebuvo širdelės plakimo... Taigi, viskas baigėsi. Bet aš turiu gana stipriai ir nuostabiai plakančių širdžių šalia.“

„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas su žmona Hilaria
„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas su žmona Hilaria

Moteris stengėsi neprarasti optimizmo ir neslėpė, kad būtent kitų palaikymas jai padėjo sunkiu momentu.

„Mane supa didžiulė meilė ir jaučiu, kad man nepaprastai pasisekė. Dėkoju visiems, kad išklausėte, palaikėte ir pasidalijote savo asmeninėmis istorijomis. Mes kartu esame stipresni. Tikiuosi, šis pokalbis vystysis toliau ir būdami kartu mes išliksime kartu tiek gražiomis, tiek sudėtingesnėmis gyvenimo akimirkomis. Linkiu daug meilės jums visiems“, – kreipėsi H.Baldwin į visus ją palaikiusius žmones.

Hilaria jau augina keturis vaikus – šešerių Carmen, ketverių Rafaelį, dvejų Leonardo ir 15 mėnesių Romeo. Visi jie gimė santuokoje su Alecu.

A.Baldwinas taip pat turi 23-ejų dukterį Ireland, kurios susilaukė su buvusia sutuoktine Kim Basinger.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas