Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neseniai susitaikę Jessie J ir Channingas Tatumas vėl išsiskyrė: aktorius įsirašė pažinčių programėlę

Po išsiskyrimo porai savaičių dar praeitų metų gruodį šiemet dainininkės Jessie J (31) ir aktoriaus Channingo Tatumo (39) puoselėjami romantiški jausmai vėl užgeso. Kaip praneša „Mirror“, pora pasuko skirtingais keliais.
Channingas Tatumas ir Jessie J
Channingas Tatumas ir Jessie J / „Scanpix“ nuotr.

Nors dar gruodį buvo paskelbta apie poros išsiskyrimą, tačiau tuo metu pora skelbė supratusi, kad vėl nori būti kartu.

Apie atgimusius romantiškus jausmus sausį pranešė pats aktorius, instagrame pasidalijęs miela savo ir mylimosios asmenuke. Nuotraukoje jie abu įamžinti užsidėję vienodas vienaragio kepures.

„Žiūrėsiu, kaip šis vienaragis šiąnakt dainuos“, – prie fotografijos rašė Ch.Tatumas. Be to, tuo metu buvo užfiksuota, kaip aktorius atvyksta pas mylimąją į namus Los Andžele, skelbė „Daily Mail“.

Vis dėlto antrasis bandymas būti kartu, deja, taip pat nepavyko. Užsienio žiniasklaida praneša, kad pora vėl išsiskyrė, o Ch.Tatumas jau spėjo įsirašyti žvaigždžių pažinčių programėlę „Raya“. Žvaigždės profilyje rašoma: „Ir taip, anksčiau buvau striptizo šokėjas. Atsiprašau.“

Manoma, kad išsiskyrusi pora vis dar palaiko draugiškus ryšius. Kaip šaltinis pasakojo „The Sun“, Jessie ir Channingas vienas kitu tikrai rūpinasi. „Skyrybos buvo draugiškos, jie vis dar palaiko ryšį. Jie leidžia laiką atskirai ir yra pasirengę susitikinėti su kitais žmonėmis“, – sakė jis.

15min primena, kad Channingas Tatumas ir Jessie J pradėjo susitikinėti 2018-ųjų spalį.

Teigiama, kad jiedu pora tapo praėjus vos pusmečiui nuo aktoriaus skyrybų su žmona, aktore ir šokėja Jenna Dewan. Jennos ir Channingo santuoka truko devynerius metus, o prieš daugiau nei šešerius jie susilaukė dukters Everly.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas