Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta žinia: skiriasi Jennifer Aniston ir Justinas Theroux

Pramogų pasaulį sudrebino labai netikėta žinia – skiriasi aktoriai Jennifer Aniston (49) ir Justinas Therouxas (46). 2015-ųjų metų rugpjūtį susituokusi pora šią žinią patvirtino.
Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
Justinas Theroux ir Jennifer Aniston / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak „Us Weekly“, aktoriai vasario 15-ąją išplatino oficialų pareiškimą. Jame skelbiama, kad, nors ir kaip liūdna, sklidusios kalbos yra tiesa.

„Siekdami sustabdyti galimas spekuliacijas, mes nusprendėme pranešti apie savo skyrybas. Sprendimas buvo bendras ir draugiškai priimtas praėjusių metų pabaigoje, – skelbiama pranešime. – Mes esame du geriausi draugai, kurie nusprendė tapti pora, tačiau ateityje ir toliau branginsime šią draugystę.“

Patvirtinę, kad kitokiomis aplinkybėmis jie šios žinios tikrai neskelbtų, priduria norėję išvengti bereikalingų gandų.

„Įprastai tai darytume privačiai, bet gandų industrija negali atsilaikyti nuo galimybės spekuliuoti ir kažką sugalvoti, tad norėjome tai pranešti patys. Visos kitos žinios nuo mūsų nepriklauso. Nepaisant to, mes esame pasiryžę išlaikyti pagarbą ir meilę, kurią jaučiame vienas kitam“, – išplatinę oficialų laišką rašė sutuoktiniai.

Tiesa, kalbos apie skirtingais keliais pasukusius sutuoktinius sklido jau kelis mėnesius. Daug kalbų sukėlė poros sprendimas parduoti namus, kuriuose Jennifer ir Justinas susituokė.

Taip pat skelbta, kad serialo „Draugai“ žvaigždė vasario 11-ąją vykusį gimtadienį sutiko be sutuoktinio, tik apsupta geriausių draugių.

#happybirthday to my sister from another mother #jenniferaniston ❤️u so much!

A post shared by aleenkeshishian (@aleenkeshishian) on

Jennifer ir Justinas pradėjo susitikinėti 2011-ųjų gegužę, o susižadėjo 2012-ųjų rugpjūtį. Pora susituokė 2015-ųjų rugpjūčio 5-ąją.

Ceremonija buvo labai privati ir vyko poros namuose. Beveik visi svečiai iki paskutinės minutės nežinojo, kad dalyvaus vestuvėse – jie buvo kviečiami į Justino gimtadienio vakarėlį.

„Jen labai puikiai išlaikė visą vestuvių planavimą paslaptyje. Tik patys artimiausi draugai žinojo, kad gimtadienio vakarėlis iš tiesų bus slaptos vestuvės“, – „People“ sakė vienas šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jennifer Aniston pirmą kartą po vestuvių pasirodė viešumoje ir pademonstravo savo vestuvinį žiedą

Vyriausiąja pamerge tapo geriausia Jennifer Aniston draugė Courteney Cox, o vyriausiuoju pabroliu – Justino bičiulis tatuiruočių meistras Scottas Campbellas.

Tarp svečių buvo namažai garsenybių: Jennifer Aniston kolegė iš „Draugų“ Lisa Kudrow, Howardas Sternas, Chelsea Handler, Jennifer Meyer, Emily Blunt, Johnas Krasinski, Ellen DeGeneres ir kt.

Iš karto po vestuvių jaunavedžiai išvyko kopinėti medaus į Bora Bora salą.

Nuo pat draugystės pradžios Justinas ir Jennifer vengė dalytis net menkiausiomis asmeninio gyvenimo detalėmis, o bulvarinės spaudos susidomėjimas aktorę net paskatino viešai išsakyti pasipiktinimą.

Užsitęsusios kalbos apie galimą nėštumą Jennifer paskatino sukurti atvirą esę. Joje ji paneigė kalbas ir viešai išreiškė pasipiktinimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jennifer Aniston atsibodo bulvarinė kultūra: parašė atvirą esė ir paneigė gandus apie nėštumą

15min primena, kad tai buvo pirmoji Justino santuoka, Jennifer Aniston – antroji. Ji penkerius metus buvo susituokusi su aktoriumi Bradu Pittu, tačiau santuoka iširo, kai aktorius ją paliko dėl Angelinos Jolie.

Tiesa, šešis vaikus auginę Angelina Jolie ir Bradas Pittas praėjusių metų rugsėjį taip pat pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas