Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netradicinės nuotakos: pačios originaliausios žvaigždžių vestuvinės suknelės

Įprasta, kad nuotaka vestuvių dieną puošiasi balta suknele – modelių ir stilistikų būna pačių įvairiausių ir, atrodo, sau tinkamiausią turėtų rasti bet kuri nuotaka. Tačiau būna tokių moterų, kurios netelpa į jokius rėmus ir tradicinė vestuvinė suknelė joms niekaip nelimpa – tada galima tikėtis bet ko!
Teyana Taylor su Imanu Shumpertu bei Shenae Grimes su Joshu Beechu
Teyana Taylor su Imanu Shumpertu bei Shenae Grimes su Joshu Beechu / Asmeninio albumo nuotr.

Netradicinį vestuvinį apdarą pasirinkusių nuotakų pramogų pasaulyje apstu ir tai nestebina – juk dažnai moteriai prasimušti ir išgarsėti pavyksta kaip tik dėl to, kad yra meniškos prigimties, drąsi, ryžtinga ir nebijanti būti kitokia.

Tad štai kelios garsios nuotakos, kurios savo vestuvių dieną nustebino netradiciniu įvaizdžiu:

TEYANA TAYLOR

Amerikiečių aktorė, dainininkė, modelis ir šokėja Teyana Taylor (26 m.) yra labai ryški ir visapusiškai talentinga asmenybė, kurią savo mūza laiko net pats Kanye Westas (ji, beje, nusifilmavo viename jo vaizdo klipe).

Tekėdama už NBA krepšininko Imano Shumperto (27 m.) ji net nesvarstė baltos vestuvinės suknelės – judviejų porai tai absoliučiai netiko. Tad nieko nenustebino tai, kad amžinos meilės priesaiką Teyana ir Imanas ištarė vilkėdami džinsais ir raudono vyno spalvos odinėmis striukėmis.

Ant Teyanos striukės nugaros puikavosi užrašas „Sutinku“ („I Do“), o Imano – „Ir aš sutinku“ („Me Too“). Panašiai buvo aprengta ir poros dukrelė Junie – specialiai jai buvo sukurta mažytė odinio švarkelio kopija su užrašu „O... ir aš!“ („Oh... Me Too!“).

Štai jų netradicinių vestuvių nuotraukos (spauskite rodyklę dešinėje ir pamatysite daugiau nuotraukų):

STEPHANIE MARCH

Serialo „Įstatymas ir tvarka. Specialiųjų tyrimų skyrius“ („Law & Order: SVU“) žvaigždė Stephanie March (43 m.) šių metų rugsėjį ištekėjo už investuotojo Dano Bentono (58 m.).

Poros vestuvės vyko jų namuose nedideliame Katonah miestelyje Niujorko valstijoje, o jaukioje „naminėje“ šventėje nuotaka vilkėjo hortenzijomis margintą „Dolce & Gabbana“ suknelę.

Mr. & Mrs. #justmarried

A post shared by marchstephanie (@marchstephanie) on

LIBERTY ROSS

Modelis ir aktorė Liberty Ross už muzikos magnato Jimmy Iovine'o ištekėjo per labai tradicinę meilės šventę – Valentino dieną, tačiau jos įvaizdis nė iš tolo nepriminė tradicinės.

Garsi moteris savo antrosioms vestuvėms pasirinko vintažinę juodą „Givenchy“ aukštosios mados suknelę – jos fatališką įvaizdį dar labiau sustiprino juodo tiulio nuometas ir masyvi karūna.

Beje, visų vestuvėse dalyvavusių viešnių buvo paprašyta apsirengti raudonai, tad juoda nuotaka tarp jų atrodė išties efektingai!

AVRIL LAVIGNE

Juodą vestuvinę suknelę savo antrosios vestuvėms pasirinko ir dainininkė Avril Lavigne - tekėdama už "Nickelback" vokalisto Chado Kroegerio vilkėjo fatališką "Monique Lhuillier" suknelę. Jos įvaizdį užbaigė juodo tiulio nuometas bei didelė juodų gėlių puokštė. Jaunikis, beje, taip pat buvo apsirengęs juodai nuo galvos iki kojų.

SOLANGE KNOWLES

Jaunesnioji Beyonce sesuo Solange Knowles į savo vestuves su Alanu Fergusono atvyko vilkėdama baltą „Stéphane Rolland“ kombinezoną, o vėliau persirengė į baltą „Kenzo“ suknelę su žemę šluojančiu apsiaustu. Tokie apdarai Solange pavertė ne romantiška ir tradicine, o ultra-madinga ir modernia nuotaka.

Kaip juokauja „People“, tokia, kokia ir turėtų būti hipsterių karalienė – taip gerbėjų neretai vadinama išskirtiniu stiliumi pasižyminti Solange Knowles.

AOP nuotr./Solange Knowles
AOP nuotr./Solange Knowles

PIPER PERABO

Filmo „Pašėlusios kojotės“ („Coyote Ugly“) žvaigždė Piper Perabo 2014 metų liepą per savo vestuves su režisieriumi Stephenu Kay vilkėjo sidabrinę „Michaelo Kors“ suknelę, kurią papildė ilgas geltonas nuometas – tikra moderni niujorkietiška nuotaka!

Vida Press nuotr./Piper Perabo ir Stephenas Kay
Vida Press nuotr./Piper Perabo ir Stephenas Kay

OLIVIA PALERMO

Stiliaus ikona Olivia Palermo savo vestuvėms pasirinko minimalistinį, daugelį (teigiamai) nustebinusį įvaizdį – nuotaka vilkėjo „Carolina Herrera“ ansamblį, susidedantį iš kašmyrinio megztuko, nėriniais puošto sijono ir šortų (!).

Asmeninio albumo nuotr./Olivia Palermo ir Johannesas Hueblas
Asmeninio albumo nuotr./Olivia Palermo ir Johannesas Hueblas

SHENAE GRIMES

Jaunimo serialų „Degrasis: naujoji karta“ ir „90210“ žvaigždė Shenae Grimes savo vestuvėms su britų dainininku Joshu Beechu išsirinko dramatišką juodą suknelę iš plačiai apkalbėtos Veros Wang 2012-ųjų rudens/žiemos kolekcijos.

Asmeninio albumo nuotr./Shenae Grimes ir Joshas Beechas
Asmeninio albumo nuotr./Shenae Grimes ir Joshas Beechas

ALLISON PILL

Serialo „Naujienų tarnyba“ („The Newsroom“) žvaigždė Allison Pill 2015 metų gegužę tekėdama už kolegos Joshua Leonardo pasirinko romantišką, skaisčiai geltoną suknelę.

Six months ago, we got mawwied. Happy half-year anniversary, @thejoshualeonard !!!

A post shared by Alison Pill (@msalisonpill) on

AMBER TAMBLYN

Geltoną suknelę savo rudens vestumės rinkosi ir Amber Tamblyn – raudonplaukė aktorė į santuokos ceremoniją atplaukė valtele, link savo būsimo vyro Davido Crosso žengė basomis ir nešina geltonų gėlių puokšte. Toks nuotaikos įvaizdis idealiai „įsiliejo“ į gamtos peizažą – spalį medžiai jau buvo pradėję mainytis spalvomis.

Vida Press nuotr./Amber Tamblyn
Vida Press nuotr./Amber Tamblyn
Vida Press nuotr./Davidas Crossas ir Amber Tamblyn
Vida Press nuotr./Davidas Crossas ir Amber Tamblyn

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas