Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netruko nė pusmečio: išsiskyrė Pete'as Davidsonas ir Phoebe Dynevor

Pasak pranešimų užsienio naujienų portaluose, vos po penkių mėnesių draugystės skirtingais keliais pasuko „Netflix“ hito „Bridgerton“ žvaigždė Phoebe Dynevor ir komikas Pete’as Davidsonas. Poros romanui tęstis trukdė sunkiai suderinami darbo tvarkaraščiai, rašo Mirror.co.uk.
Pete'as Davidsonas, Phoebe Dynevor
Pete'as Davidsonas, Phoebe Dynevor / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Pirmieji straipsniai apie tarp aktorės ir komiko užsimezgusius romantiškus santykius pasirodė prieš keletą mėnesių. Tada skelbta, kad Phoebe Dynevor Pete’ą Davidsoną supažindino su savo mama Sally Dynevor, vaidinančia populiariame seriale „Coronation Street“.

Po to įsimylėjėliai buvo ne kartą įamžinti jausmus demonstruojantys viešumoje, o praeitą mėnesį Phoebe ir Pete’as stebėjo teniso žvaigždžių kovas Vimbldone ir niekaip negalėjo atsiplėšti vienas nuo kito.

Tačiau vos po kelių savaičių visi tie jausmai, rodos, išgaravo. Porai artimas šaltinis Thesun.co.uk atskleidė, kad romanui nepadėjo ir griežta aktorės dienotvarkė, dėl kurios didžiąją laiko dalį ji įpareigota būti Jungtinėje Karalystėje, kur filmuojamas antras serialo „Bridgerton“ sezonas. Dėl darbo Amerikos palikti negali ir Pete’as Davidsonas, viena iš daugelio populiaraus šou „Saturday Night Live“ žvaigždžių.

Santykiams per atstumą naudos nedavė ir dėl pandemijos atsiradę kelionių suvaržymai.

„Žmonės nebegali šokti į lėktuvą kada tik panorėję ir atsidurti kitoje pasaulio pusėje. Dėl to tapo tik sudėtingiau. Viskas tapo aišku, kai Phoebe su draugais išvyko į Kroatiją, o ne pas Pete’ą į Ameriką“, – apie romano pabaigos ženklus kalbėjo šaltinis.

Teigiama, kad Phoebe Dynevor ir Pete’o Davidsono draugai juos laikė nuostabia pora, bet dėl aktorę ir komiką skyrusio atstumo jiems buvo nelengva puoselėti romaną. „Jiems buvo smagu, jie liks artimais draugais, bet nebent įvyks drastiški pokyčiai, jų santykiams perspektyvų nėra“, – tęsė šaltinis.

Vida Press nuotr./Phoebe Dynevor seriale „Bridgerton“
Vida Press nuotr./Phoebe Dynevor seriale „Bridgerton“

Šis nenusisekęs Pete’o Davidsono romanas – ne pirmas sulaukęs dėmesio žiniasklaidoje. 15min primena, kad 2018 m. nutrūko jo ir popmuzikos žvaigždės Arianos Grande sužadėtuvės. Dainininkės rankos komikas paprašė praėjus vos kelioms savaitėms nuo jų romantiškos draugystės pradžios.

Po to Pete’as Davidsonas susitikinėjo su aktorė Kate Beckinsale, supermodelio Cindy Crawford dukra Kaia.

Phoebe Dynevor mylimųjų sąraše – Simonas Merrillas, britų aktorius Seanas Teale'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas